- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.501
İnşallahh hayırlısıyla11 hafta göre erkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh hayırlısıyla11 hafta göre erkek görünüyor
Erkekmi tmm ben kiz hissediOrum hadi hayirlisiErkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Ama sag duvara yapisiksa kiz sol duvara yapisiksa erkek derler bu saga yapisik?Erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Vajinal dedinAma sag duvara yapisiksa kiz sol duvara yapisiksa erkek derler bu saga yapisik?
Birde en iyi 11 12 13 haftalar olmalıAma sag duvara yapisiksa kiz sol duvara yapisiksa erkek derler bu saga yapisik?
Vajinal aynalama olur benim.oglum oldu ilk onunki sol duvardaydi yine vajinaldenVajinal dedin
Karında olsa sağ kız sol erkek vajinal da sağ erkek sol kız 6 yıldır burdayım tabi en iyi 11 12 13 haftalarVajinal aynalama olur benim.oglum oldu ilk onunki sol duvardaydi yine vajinalden
Iyide oglum das neden soldaydi anlamadm vajinalKarında olsa sağ kız sol erkek vajinal da sağ erkek sol kız 6 yıldır burdayım tabi en iyi 11 12 13 haftalar
Dedimya en iyi 11 12 13 haftalar olmalı kese konumu herzaman tutmuyorIyide oglum das neden soldaydi anlamadm vajinal
Benim anladigim bebegin kese icindeki konumu önemli kesenin rahimdeki konumu degil degilmiDedimya en iyi 11 12 13 haftalar olmalı kese konumu herzaman tutmuyor
Evet kese içindeki yolk saç önemliBenim anladigim bebegin kese icindeki konumu önemli kesenin rahimdeki konumu degil degilmi
O görünmüyorki ben göremedmEvet kese içindeki yolk saç önemli
Ama benim vajinal sağda kız dediniz kafam karıştı şimdi neyse erken zatenKarında olsa sağ kız sol erkek vajinal da sağ erkek sol kız 6 yıldır burdayım tabi en iyi 11 12 13 haftalar
7 haftada odamı vajinal bakıldı vajinal ise erkekIkra meyra banada kesenden tahminde bulunabilir misin. Vajinal bakıldı ilki 6. Hafta ikincisi 7. Hafta.Biliyorum çok erken ama tecrübelerine dayanarak tahminde bulunursan sevinirim.
Evet ikiside vajinal7 haftada odamı vajinal bakıldı vajinal ise erkek
Ben 6 hafta vajinal sandımEvet ikiside vajinal
Erkek diyorumIkra meyra banana tahmin yapabilir misiniz?14 haftalık ultrasonŞimdiden teşekkür
Teşekkürler 16 martta belli olacak cinsiyeti mutlaka oylama yapıp size haber vereceğimteşekkürlerErkek diyorum