- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.481
portakalllcicegii sağlıkla gelsin minnos anketimi oylarsaniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah oyladimK kaymaklisambali Dr haftalardır erkek dediğine ben kız demisim sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Emin olamadim kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınMerhaba Ikra meyra bana da bakmanız mümkün mü acaba hem 11+3 hem 12+1 haftalık resimleri attım
Emin olamadim kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Usgler aynı emin olamadım
Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
11. Hafta %48
12. Hafta %91
13. Hafta %95 doğruluğu var
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 ve 13 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Sence benimki ne? Vajinal usSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
11. Hafta %48
12. Hafta %91
13. Hafta %95 doğruluğu var
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 ve 13 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıSence benimki ne? Vajinal us
Kız tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra banada kesenden tahminde bulunabilir misin. Vajinal bakıldı ilki 6. Hafta ikincisi 7. Hafta.Biliyorum çok erken ama tecrübelerine dayanarak tahminde bulunursan sevinirim.
11 hafta göre erkek görünüyorIkra meyra başka yerde size sordum ama anketinize dahil olayım burda da sorayım sırasıyla atıyorum ilk resim11 haftalık ve son iki resim14 haftalık