- 29 Mayıs 2020
- 19
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasınteşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirimbundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Anket nerede acaba?
Canım büyük ihtimal mi peki ysni kız olduğuna ne işaret ediyor merak ediyorum
Özel mesajda kız gibi görünüyor demiştimCanım büyük ihtimal mi peki ysni kız olduğuna ne işaret ediyor merak ediyorum
Kaç haftalık canım nubu tam görünmüyor sanki kız ama emin olamadım başka usg varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıMerhababenim için yaptığınız tahmin doğru çıkmıştı bunu bir arkadaşım için göndereceğim tahmin edebilir misiniz Ikra meyra Eki Görüntüle 2642918
12. Hafta bu 12+4Kaç haftalık canım nubu tam görünmüyor sanki kız ama emin olamadım başka usg varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Kız sanki yani şöyle söyleyim böyle nublar yanıtıyor beni12. Hafta bu 12+4
12. Hafta Eki Görüntüle 2642935
Kız gibi geldi bana çok net değil usg 13 hafta olursa tekrar paylaşırmısınızArkadaşlar tahmin var mı? Özellikle ikra meyra :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. 11+5
Aa! Hayırlısı, tm paylaşırım cnm çok sağol :)Kız gibi geldi bana çok net değil usg 13 hafta olursa tekrar paylaşırmısınız
Dr tahmin ettimiAa! Hayırlısı, tm paylaşırım cnm çok sağol :)
Evet oda kıza benzetti :) yanılma ihtimalimiz yüksek bu haftalarda ama kıza benzettim dedi! ama 3 hafta sonra falan gel artık şimdilik sıkı takibe gerek yok, hastalık falanda var diye.Dr tahmin ettimi
İkimizde kız demişiz bencede kızdırEvet oda kıza benzetti :) yanılma ihtimalimiz yüksek bu haftalarda ama kıza benzettim dedi! ama 3 hafta sonra falan gel artık şimdilik sıkı takibe gerek yok, hastalık falanda var diye.
Kız erkek hayırlısı, 2-3 haftaya öğreniriz :)İkimizde kız demişiz bencede kızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?