- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
O popoda bi çıkıntı yok görünüyor kız gibi siz yinede 12+ yada 13 hafta paylaşınEki Görüntüle 2574829 Eki Görüntüle 2574830 Eki Görüntüle 2574832 Merhabalar, bız bugun 11+1 olduk da hatta tam popo fotomuzda var belki bir tahminde bulunursunuz
Saglıkla gelsin anketimi oyladınızmıDoğru erkek
Evet cNm merak etmeSaglıkla gelsin anketimi oyladınızmı
Ögrendinizmi kız gibi tahmin etmiştimTamam inşallah haftaya eklerim
Ikra meyra
1 hafta sonra öğreneceğim cinsiyeti, göster marifetini sonuçtan sonra damlayayım hemen buraya
.
Saglıkla gelsin nubamı baktım keseyemi hatırlayamadımCanım sen bize kız demiştin ama bugün öğrendik oğlumuz olcak hayırlısıyla inşallah
İkisine göre de kız demiştinizSaglıkla gelsin nubamı baktım keseyemi hatırlayamadım
Kesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kızÖgrendinizmi kız gibi tahmin etmiştim
ErkekEki Görüntüle 2574829 Eki Görüntüle 2574830 Eki Görüntüle 2574832 Merhabalar, bız bugun 11+1 olduk da hatta tam popo fotomuzda var belki bir tahminde bulunursunuz
Cok sasırdım
O zaman kızdır prenses ogrendiğinizde anketime dönüş yaparsanız sevinirim saglıkla kucagınıza alınKesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kız
Kesin degil usg net değil sanki kız gibi başka usg varmı netleştirelim
Kızmış benim kiErkek gibi
Saglıkla gelsin prenses usg o kadar yanıtıyorki hala erkek gibi nubu var demekki pozisyon çok değiştiriyorMerhaba benimkinede bakar mısınız tam 12. Hafta
Valla dün 15+0 dı doktor hala yüzde yüz kız demedi 80 diyor:) ama zannetmiyorum değişeceğini daha öncede kız gibi demişti başka bi doktorSaglıkla gelsin prenses usg o kadar yanıtıyorki hala erkek gibi nubu var demekki pozisyon çok değiştiriyor
Yok değişecek demiyorum usg beni yanıttı diyorum ilk bebekmiValla dün 15+0 dı doktor hala yüzde yüz kız demedi 80 diyor:) ama zannetmiyorum değişeceğini daha öncede kız gibi demişti başka bi doktor
İlk evetYok değişecek demiyorum usg beni yanıttı diyorum ilk bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?