- 18 Aralık 2023
- 69
- 125
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek çünkü kafa yapısı da erkek gibi bacak arası daWish0961 hello ben geldim. 11+3 ultrason fotoğraflarım burada. Doktor emin olamadı nub sanki çıkık ama tam açısında da değil zaten 12 den önce erken dedi ama diğer açıda da eğer o yatay olan nub ise birinci ultrasonla alakası yok. Sence nedir bu küçük ördek?
13+3 buda bugünün doktorumuz kıza benziyor dediİleriki haftalarda atarsınız bakarım yine
Doğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah13+3 buda bugünün doktorumuz kıza benziyor dedi
Amin teşekkürlerDoğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Kıza benziyor 6 7 haftalık var mı foto
İyi doğru tahmin etmişim sağlıkla gelsin
Selam Wish0961 yorumlarını gördüm maşallah genelde doğru tahmin etmişsinDoğru tahmin etmişim demek ki hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Canım erkek olması çok muhtemel 12. Haftada atarsın yine bakarımSelam Wish0961 yorumlarını gördüm maşallah genelde doğru tahmin etmişsin
Rica etsem banada bakarmısın lütfen kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason yorumunu merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 3417556
Tamamdır teşekkür ederim canım atıcam mutlakaCanım erkek olması çok muhtemel 12. Haftada atarsın yine bakarım
merabalar banada bakarmisiniz 7 haftalik ultrason cinsiyetini merak ediyorum kalp atimi 160 yorumlarmisinizKıza benziyor 6 7 haftalık var mı foto
Canım kıza benziyormerabalar banada bakarmisiniz 7 haftalik ultrason cinsiyetini merak ediyorum kalp atimi 160 yorumlarmisiniz
Nasıl anladınız ?Canım kıza benziyor
Kese şekli ve kalp atımıNasıl anladınız ?
Iki kizim var kizlarin ikisi solda idi bu sagda gonul olmayani istiyor tabiki oncelik saglikli olsun hayirlisi olsun bakalim ne cikacak tesekkur ederimCanım kıza benziyor