- 15 Ocak 2021
- 68
- 14
- 23
İnşallah sağlıklı olsun da 2 tane oğlum var kız mı acaba diye insan merak ediyor teşekkürler baktığınız için :))Sanırım kız sizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklı olsun da 2 tane oğlum var kız mı acaba diye insan merak ediyor teşekkürler baktığınız için :))Sanırım kız sizinki
İleriki haftalarda atarsınız bakarım yineİnşallah sağlıklı olsun da 2 tane oğlum var kız mı acaba diye insan merak ediyor teşekkürler baktığınız için :))
İnşallah saolunİleriki haftalarda atarsınız bakarım yine
Selam arkadaşın bebeğini de yorumlarmısınızBen kıza benzettim
Buda başka bir tanıdığımınİleriki haftalarda atarsınız bakarım yine
Evet düz bir çıkıntı var kız gibi duruyo bana öyle geldi gönlünüzce olsun inşallah
Erkek canımSelam arkadaşın bebeğini de yorumlarmısınız
Bu kızBuda başka bir tanıdığımın
Wish0961 beni de beni de:')Merhaba:) Bu ultrason 9 haftalıkken pek bir şey belli değil, pztsi 11 haftalık olarak tekrar gideceğim ama öylesine duymak istedim ben de:)
Çünkü bizim fetal dna bayram sonrasına kalıyor
Nub çıkıntısı da var gibi sankim bilemedim.Eki Görüntüle 3408138
Erkek bence ama gidince bidaha atWish0961 beni de beni de:')
Cnm tahmin için teşekkür ederim bugün cinsiyeti öğrendim kızım oluyorTam kıza benziyo sizinki
İyi doğru tahmin etmişim sağlıkla gelsinCnm tahmin için teşekkür ederim bugün cinsiyeti öğrendim kızım oluyor
Amin inşallah cnmİyi doğru tahmin etmişim sağlıkla gelsin
12 haftalık gebeyim banada tahminde bulunurmusunuz?Erkek bence ama gidince bidaha at
Erkeğe benziyor canım12 haftalık gebeyim banada tahminde bulunurmusunuz?Eki Görüntüle 3409512
Tesekkur ederimErkeğe benziyor canım