Yok daha canım 18 inde gidecem inşallah görürüzEvet ya keseden tahmin falan yapiyolarda bana kimse yapmadı burdansen ogrendimmi cimsiyeti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha canım 18 inde gidecem inşallah görürüzEvet ya keseden tahmin falan yapiyolarda bana kimse yapmadı burdansen ogrendimmi cimsiyeti
Yukarda atmışsın gördüm az önce senin sanki erkek gibi cnm nub yapısı biraz açılı duruyorYok daha canım 18 inde gidecem inşallah görürüz![]()
Bakalım hayırlısıyla öğrenmek istiyorum kıyafet falan almak istiyorumYukarda atmışsın gördüm az önce senin sanki erkek gibi cnm nub yapısı biraz açılı duruyor
Evet ya bende kızlarım 7 yaşında ikizler kardeş istediler artık bizde artık olsun dedik ama ilk gibi heycan yaşıyoruz zaman geçmek bilmiyorBakalım hayırlısıyla öğrenmek istiyorum kıyafet falan almak istiyorum![]()
Evet ya bende kızlarım 7 yaşında ikizler kardeş istediler artık bizde artık olsun dedik ama ilk gibi heycan yaşıyoruz zaman geçmek bilmiyor
Aaaaa kısmet işte bak buyutuk derken hadi baştan baslayoruz yineaboo benim kızımda 7 yaşında. Kistler bana sebep oldu diyeyim
kistler var tutmaz diye korunmadikkk sonuçları öğrenmeye gittik doktor çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz flan dedi moralimizi bozdu ilaç başlayacaktım başlamadan önce bi test yapım nolur nolmaz dedm
supriz
Evet ama peş peşe olmasından iyidir hevesle büyütecez hemde ablası olacakAaaaa kısmet işte bak buyutuk derken hadi baştan baslayoruz yine![]()
Aaaaa kısmet işte bak buyutuk derken hadi baştan baslayoruz yineaboo benim kızımda 7 yaşında. Kistler bana sebep oldu diyeyim
kistler var tutmaz diye korunmadikkk sonuçları öğrenmeye gittik doktor çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz flan dedi moralimizi bozdu ilaç başlayacaktım başlamadan önce bi test yapım nolur nolmaz dedm
supriz
Aynen orası öyle valla .. Yuvarlak cnm bak boyleEvet ama peş peşe olmasından iyidir hevesle büyütecez hemde ablası olacakcanım senin kese yuvarlak mı fasulye gibi mi ama o biraz saçma geliyor bana tabi
Konumu erkek diyor
Bana da bi tahminde bulunur musunuzErkek gibi cnm
KizKızlar tahminlerinizi rica ediyorum 12+6dayım![]()
Erkek kesesi gibiKızlar cinsiyet tahmini yapın![]()
Kiz kesesi gibiKizlar bı tahminde bana yaparmsiniz karından usg
Kiz tagminimyaa bende çokkk merak ediyorummm 8 haftalık vajinal ultrasın bu bilen tahmini olan var mı acaba![]()
Hadi bakalım hayirlisi teşekkür ederim tahmin için ben erkek hissediyorum amaKiz kesesi gibi
Ay inşallah
Ay inşallah teşekkür ederimKiz tagminim