Cinsiyet tahmini yapın lütfennnnn

Bakalım hayırlısıyla öğrenmek istiyorum kıyafet falan almak istiyorum 🤭
Evet ya bende kızlarım 7 yaşında ikizler kardeş istediler artık bizde artık olsun dedik ama ilk gibi heycan yaşıyoruz zaman geçmek bilmiyor

Evet ya bende kızlarım 7 yaşında ikizler kardeş istediler artık bizde artık olsun dedik ama ilk gibi heycan yaşıyoruz zaman geçmek bilmiyor
😁 aboo benim kızımda 7 yaşında. Kistler bana sebep oldu diyeyim 😁 kistler var tutmaz diye korunmadikkk sonuçları öğrenmeye gittik doktor çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz flan dedi moralimizi bozdu ilaç başlayacaktım başlamadan önce bi test yapım nolur nolmaz dedm 😁 supriz

😁 aboo benim kızımda 7 yaşında. Kistler bana sebep oldu diyeyim 😁 kistler var tutmaz diye korunmadikkk sonuçları öğrenmeye gittik doktor çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz flan dedi moralimizi bozdu ilaç başlayacaktım başlamadan önce bi test yapım nolur nolmaz dedm 😁 supriz
Aaaaa kısmet işte bak buyutuk derken hadi baştan baslayoruz yine 🤣

yaa bende çokkk merak ediyorummm 8 haftalık vajinal ultrasın bu bilen tahmini olan var mı acaba ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_2137.jpeg
    IMG_2137.jpeg
    201,1 KB · Görüntüleme: 5
Aaaaa kısmet işte bak buyutuk derken hadi baştan baslayoruz yine
Evet ama peş peşe olmasından iyidir hevesle büyütecez hemde ablası olacak 😁 canım senin kese yuvarlak mı fasulye gibi mi ama o biraz saçma geliyor bana tabi
Aynen orası öyle valla .. Yuvarlak cnm bak boyle

Eklentiler

• IMG_20250206_233927.jpg
    IMG_20250206_233927.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar tahminlerinizi rica ediyorum 12+6dayım🌼

Eklentiler

• 5C1850D1-5AA7-4BE8-96C0-859EE4CFC20B.jpeg
    5C1850D1-5AA7-4BE8-96C0-859EE4CFC20B.jpeg
    171,4 KB · Görüntüleme: 2
Back