Nub Teorisinden anlayan arkadaşlar bakabilir mi

Teşekkür ederim bir oğlum var sağlıklı hayırlı olsun da Rabbim ne verirse razıyım.tabi merak etmeden de duramıyorum
Allah bağışlasın evlatlarınızı...Burda keseye göre yorum yapıyorlardı..Kese yusyuvarlaksa kız,fasulye şeklindeyse erkek dıyorlardı...Bende ona istinaden kız dedim... Öğrendiğinizde de yazın lütfen merakla bekliyorum

Teşekkür ederim bir oğlum var sağlıklı hayırlı olsun da Rabbim ne verirse razıyım.tabi merak etmeden de duramıyorum
Allah bağışlasın benimde oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istemiştim ama o da erkek oldu. Mühim olan sağlık napalım bize de haber verin öğrenince

Kız diyebilriim. Kızımda böyleydi. Oglusumda boyle değildi:) o yüzden az cok anlıyorum tabiki hayirlisi olsun oncelikle.

Allah bağışlasın benimde oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istemiştim ama o da erkek oldu. Mühim olan sağlık napalım bize de haber verin öğrenince
Kız diyebilriim. Kızımda böyleydi. Oglusumda boyle değildi:) o yüzden az cok anlıyorum tabiki hayirlisi olsun oncelikle.
Çok sağolun erkekmiş öğrendik bayağı da net gösterdi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tahmin edebilir misiniz,:)

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-12-16-06-09-449_com.miui.gallery.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20211112_143949.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…