- Konu Sahibi bal_oglanin_annesi
Doktorda ilk erkeğe benziyor dedi 1 hafta sonra gittim yüksek ihtimalle kız dedi kafam karıştı şimdi resmenCanım kız gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorda ilk erkeğe benziyor dedi 1 hafta sonra gittim yüksek ihtimalle kız dedi kafam karıştı şimdi resmenCanım kız gibi
İlk haftalarda karışıyor canım yüksek ihtimalle kız demiş zaten bencede kız sağlıkla gelsinDoktorda ilk erkeğe benziyor dedi 1 hafta sonra gittim yüksek ihtimalle kız dedi kafam karıştı şimdi resmen
Saol canım ama bacagi kapalıydı çokta ayrıntılı bakmadı Bak böyleydi doktorda yüksek ihtimalle kız dediİlk haftalarda karışıyor canım yüksek ihtimalle kız demiş zaten bencede kız sağlıkla gelsin
Yani tabi henüz tam kesin değil bacaklarını kapattığı fotoğraf da var ama diğerinde %80 kız gibi duruyor.Saol canım ama bacagi kapalıydı çokta ayrıntılı bakmadı Bak böyleydi doktorda yüksek ihtimalle kız dedi
Selamlar, benim bildiğim kadarıyla genital tuberkül erkekse yukarı kızsa düz olur, bana düz yani kız gibi geldi umarım gönlünüzce olurEki Görüntüle 2936298 Eki Görüntüle 2936299 11+5 haftalığız doktor yorum yapmadı aranızda tahmin edebilecek nubdan anlayan var mı
Canım erkeğe benzettim ben
Bende öyle hissettim kuzum. teşekkür ederimCanım erkeğe benzettim ben
Erkek gibi geldi çıkıntısı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallh
Hayrlı qclr .. Bende bi tahmin alabilirmiyim acabaErkek gibi geldi çıkıntısı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Annesi bebişin bana erkek gibi geldi Allah gönlündekini hayırlı kılsın ve sana bağışlasın inşallahEki Görüntüle 2936298 Eki Görüntüle 2936299 11+5 haftalığız doktor yorum yapmadı aranızda tahmin edebilecek nubdan anlayan var mı
Kuzum Biz iyice erkek olduk galiba dün doktor bir tahminim var erkek dediCanım erkeğe benzettim ben
Bence erkekMerhaba 12+4 haftalık nub teorisi ile tahminde bulunabilir misiniz. Teşekkür ederim.
Erkek benceBuda diğer fotoğraf nub teorisi tahmin ıstiyorum yardımcı olur musunuz