Sancı var aöa düzensiz. Bu defa da doğuraöıcam diye korkuyorum yaBakk gordun muu acılman yokmus , istedigin gibi eşini bekliycek bebegin
Sancın nasıl çıktıı ?
Sancı var aöa düzensiz. Bu defa da doğuraöıcam diye korkuyorum ya
Ben bu sancılar nasıl düzene giriyor bilmiyorumBenimki gibi düzensiiz... ama duzensizlerin arkasından düzenlileeer geliiirr dimii.. sen benden daha iyi bilirsin tatlımm
Bebişler iyi olsun da hayırlısı nezamansa artık ozmn ,keyfine bak ....sal kendini
Sen eşin yok diye sıktın kendini kaç gündür beklicem fln diosun bak stres yapma
Ben bu sancılar nasıl düzene giriyor bilmiyorumilk gebeliğimde sıfır sancı 6 cm açılma şak diye sancı lak diye Doğum
Gerçekten benzemiyor hamileliğimin başımdan sonuna ilk gebeliğimle alakam YokDegişik oluyor işte...
5 tane de dogursan 5in de de degişik tecrube edincen , hiç biri ötekine benzemeye bilir..
Hamilar benimde yarin kontrolüm var 38. Haftaligim bi yandan dogum olsun istiyorum bi yandanda korkuyom gibi sizdede ayni his varmi. Hepimiz ayniyiz galiba aramizda pek aralik yok
Doktoruna sor mutlaka ben girdim nstye 32. haftadaNst ye 32.hafta baglaniliyor demissiniz. Ben 33.haftamdayim doktor hic nstden bahsetmedi.
Insallah canim.. doktor sana cati muayenesi yaptimiAynen bende senin gibiiiiii....
Hem istiyorum artık olursa olsun hayırlısı diyorum , hem biraz korku,endişe,heycan fln var
İlk dogum olunca birsey bilmedigimiz için korkuyoruz
Sancıları çekebilcem mi, çok mu agrım olucak, dayanabilir miyim, ikinmayı becerebilir miyim gibi sorular var kafamda
Allah kolaylık verir artık bi şekilde
Insallah canim.. doktor sana cati muayenesi yaptimi
Çok hafif sancıların var 60 o bulmamış en yükseği. Bi cm diye Dr mu dedi?Selam kızlar ben anlamadım bu nst den şimdi benim dakıkada kaç oluyor ve sancı var mı sızce birde 1 cm diyo bu 1 cm ne acıklıkmı?
Tşk ederim en yükseği kaç anlamadım? Yok doktor sancın varda demedi normal dedi ama şifdetli ağrılarım başladı akşamına yetersiz geldi açıklaması o yuzden sızlere soruyorum açılma falan demedi ama kagıtta 1 cm dakıka yazıyor o terim ne anlama geliyo bilemedim acaba açılmamıdırÇok hafif sancıların var 60 o bulmamış en yükseği. Bi cm diye Dr mu dedi?
Benim 1 cm bendede yaziyordu ama acilma degil sanirim. Ve sanci duzenli olmasi lazim mesela ben kıpırdayinca sandim 55e kadar cikiyordu bugunÇok hafif sancıların var 60 o bulmamış en yükseği. Bi cm diye Dr mu dedi?
Bende hic doktorum cati muayenesi yapmadi. Bi gecen hafta gece acile gitmistim karnimda sanci vardi diye orda hemsire acilma yok dedi bakmisti acilma varmi diye. Bugunde doktorum dediki haftaya gel haftaya yapalok cati muayenesiniEvet cnm yaptı..
Kontrol öncesi adet sancı gibi sancım oldu, bunu dr soyleyince bi bakalım dedi alttan - 1 cm acılma var
Ona takılma kayda değer bi sancın Yok yani bu kağıda göre. Normal düzenli bi şeyde yok. Ben hastaneye yattığımda 100 110 civarıydıTşk ederim en yükseği kaç anlamadım? Yok doktor sancın varda demedi normal dedi ama şifdetli ağrılarım başladı akşamına yetersiz geldi açıklaması o yuzden sızlere soruyorum açılma falan demedi ama kagıtta 1 cm dakıka yazıyor o terim ne anlama geliyo bilemedim acaba açılmamıdır
55 galan sancı demiyor Dr lar ona. Benim devamlı öyle çıkıyor. En son 100 den aşağı inmeyince hastaneye yatırdılarBenim 1 cm bendede yaziyordu ama acilma degil sanirim. Ve sanci duzenli olmasi lazim mesela ben kıpırdayinca sandim 55e kadar cikiyordu bugun
Bende hic doktorum cati muayenesi yapmadi. Bi gecen hafta gece acile gitmistim karnimda sanci vardi diye orda hemsire acilma yok dedi bakmisti acilma varmi diye. Bugunde doktorum dediki haftaya gel haftaya yapalok cati muayenesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?