• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nst Kasılma

picolatte

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
47
28
8
30
Merhaba ben 25 haftalık hamileyim kasılmalarım çok erken başladı. Karnımın bir bölümü sertleşip sonra yumuşuyor. Bazen çok sık aralıklarla bazen de daha az. Bugün doktora gittim haftam küçük olmasına rağmen kasılma var diyince nst çekti. Nst den anlayan varsa sancım olup olmadığını yorumlayabilir mi ?
08c300e4-012a-4ecb-9a1d-212386ddf845.jpeg

Merhabalar geçmiş olsun çok hafif hafif kasılmalar var gibi bu haftaya göre anlamsız mı tam bilmiyorum malesef , ben de aynı durumu yaşıyorum o yüzden yazmak istedim doktorum ilaç tedavisine başladı , magnezyum kullanmıyorsanız başlayabilirsiniz

Merhabalar geçmiş olsun çok hafif hafif kasılmalar var gibi bu haftaya göre anlamsız mı tam bilmiyorum malesef , ben de aynı durumu yaşıyorum o yüzden yazmak istedim doktorum ilaç tedavisine başladı , magnezyum kullanmıyorsanız başlayabilirsiniz
İlaç tedavisi dediğiniz hangi ilaçlar ? Siz kaçıncı haftadasınız ? Magnezyum kullanıyorum çok uzun zamandır.

İlaç tedavisi dediğiniz hangi ilaçlar ? Siz kaçıncı haftadasınız ? Magnezyum kullanıyorum çok uzun zamandır.
Nidicard ve progestan başlandı ben 28.haftamdayım nstde sancılarım 40 civarında çıktı benim biraz daha farklı. Sizin nstde bana çok anlamlı sancılar var gibi görünmedi ama iyi bilen arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur tabi.

Son düzenleme:
Nidicard ve progestan başlandı ben 28.haftamdayım nstde sancılarım 40 civarında çıktı benim biraz daha farklı. Sizin nstde bana çok anlamlı sancılar var gibi görünmedi ama iyi bilen arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur tabi.
Ben de progestanı fitil olarak kullanmaya başladım. Bakalım inşallah faydasını görürüm. Kaçıncı haftada başlamıştı kasılmalarınız? 25. haftada da var mıydı acaba?

Back