Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 36.haftada falan sancım çıkmıştı aceleyle annemler geldiler memleketten, ne olur ne olmaz diye, nerdeeee 40in sonunda doğurdum nasip diyelim sağlıcakla kavusun insallah
Benim de 36.haftada falan sancım çıkmıştı aceleyle annemler geldiler memleketten, ne olur ne olmaz diye, nerdeeee 40in sonunda doğurdum nasip diyelim sağlıcakla kavusun insallah
Benimde bu şekilde sancılarım çıkmıştı planlı sezaryen olduğu için ertesi gün yatışım yapılıp sezaryen doğum yapmıştım. Sancı olması önemli ama onun yanında bebeğin baş pozisyonu, başın yaptığı baskı ve açıklık önemli. Bunların hepsinin mevcut olması lazım doğum başlaması için. Bende hepsi vardı doktor bu gece doğumun başlayabilir demişti başlamamıştı ama belim ağrıyordu muhtemelen sezaryen olduğum gün doğumum başlardı.