Merhabalar
Bende Ahmet hocanin hastasiyim ve bende
tüp bebek üstüne spontane hamilelik yaşayıp çocuğumu kucağıma aldım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Burada deneyimlerini paylaşan arkadaşlardan olumsuzluklar yasayanlar adına üzüldüm açıkçası.Ayrıntılı ultrasona bakilmadi denilmiş bende de Ahmet hoca kendisi bakti bir problem gormediginden perinataloga yönlendirmedi hatta seker yuklemeside yapılmadı risk gormediginden ve farklı etkenlerde olmadığından bu tamamiyle sizin ve bebeğinizle alakali bir durum bunlarida tek tek açıkladı bu arada bende kan uyuşmazlığı vardı 28. Haftada olmam gereken iğneyi benden daha sıkı takip etti.Bana bagli sebepten oturu cok zor bir gebelik gecirdim Once allahin iznisonra Ahmet hocanin bilgi tecrube ve destegi ile cok mutlu gebelik gecirdim.İnternette gördüğümüz diger drlar gibi uzun uzun konuşmuyorlar doğru ama bizim hocaların bilgisine daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ona görede hareket ettim.Rabbim tüp bebek tedavisiyle uğraşan herkese sabır versin cok yorucu süreç. Biz tedaviye başlarken maddi manevi hazir misiniz diye Ahmet Hoca sormuştu. Maddi olarak sadece parasal değil vücut olarakta hazir olmak gerekli
Sonuçta cok agir tedavi tüp bebek sonrası artık novaartta kontrollerimiz bitti istersen başka drla devam edebilirsin diye Ahmet hoca kendisi söylemişti .Allah herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler versin.