Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsunda bellide olmaz.canim kesede belli oluyoKızlar benimde 14 gün 792 çıktı .
Benim tek sanirim. Sağlıklı gelisip doğsun da tek isteğim bu.
Sağlıklı olsunda bellide olmaz.canim kesede belli oluyo
Bak benim iğnelere başladığım gün dün gibi 30 haftanin icindeyim cok sukur kalbini ferah tut canimEvet canım bana en büyük hediye keseyi görmek, kalp atışını duymak ve sağlıkla hayırla doğurmak. Bu konuda başka istediğim birşey yok.
İnşallahhhhhBüyük ihtimal ikiz senin bebişler
Darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah
İnşallah canım.sizin dualarınız kabul olur.bizlerede dua edin.Amin teşekkür ederiz. Gecenin en karanlık anı sabah güneş doğmadan hemen önceki anmış sanırım ordasınız dilerim tez zamanda doğsun güneşiniz. Sevgiler.
Aaa novaart açıkmı bugun. Ben salı günü gidicem allah nasip ederseeeBugün kese için novaarta gidecek olan an varmıydı arkadaşlar
Bilmiyorum ki bende merak ettiğim için sordum acaba bugün baktıracak var öı diye bende çarşamba gidicem inşallahAaa novaart açıkmı bugun. Ben salı günü gidicem allah nasip ederseee
Benim 6. Haftaya girdi acaba keseler görünür mü kalp sesi duyulur mj?Bilmiyorum ki bende merak ettiğim için sordum acaba bugün baktıracak var öı diye bende çarşamba gidicem inşallah
Benim gözüktü kese ama bebek gözükmedi onun için erken dediBenim 6. Haftaya girdi acaba keseler görünür mü kalp sesi duyulur mj?
Senin kaçıncı haftaydı?Benim gözüktü kese ama bebek gözükmedi onun için erken dedi
5+3 deyim benSenin kaçıncı haftaydı?
Ya off acaba benim keseler ne alemde merak etmemek elde değil. Kese varsa bebek nerde acaba o neden görünmedi5+3 deyim ben
5+3 deyim ben
Sen en iyisi kendi doktoruna git görün ahmet hocaydı demi seninki. Varya hep hata ediyoruz erkendn gidip acale ediyoruz herşeyeGerçi buranın ultrason cihazı çook kötüydü kesenin bile gözükmesi mucize bakdanoza