- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
Evet cok fark var neden öyle acaba
Gidip bende mi kan versem napsam
Yok kuzum sabret ne kaldı şurda 4 e 3 3 buçuk gibi arıyorlar hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok fark var neden öyle acaba
Gidip bende mi kan versem napsam
Kızlarr beta 297 çıkmış maşallah çok şükür elhamdülillah
Daha novart aramdı ben hacettepedekine baktım onlar isterlerse yaptırcamOhh maşallah canım benim çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde devamınıda nasip etsin inşallah iki gün sonra tekrar verecek misin
Daha novart aramdı ben hacettepedekine baktım onlar isterlerse yaptırcam
Verdim orası daha aramadıSen orda da kan vermemişmiydin bugün canım novaartta
Verdim orası daha aramadı
19 a düşmüş değerim
Yaa canım çok üzüldüm ya kimyasalmış demekki Allahım sana sabır versin güç kuvvet versin inşallah canım benim hayırlısı buymuş var demekki daha bir vakti zamanı elden gelen birşey yok ama pes etmek de yok en kısa zamanda nasip olur inşallah Rabbim güldürsün yüzünü bir dahakinde inşallah canım benim
İdrar testine neden yansıması hala aklım almıyor kaldirima oturdum ağlıyorum kan verdim sonucunu bekliyorum
Novaartakide 185 çıktu anlamadım ya aradaki farkı hacettepe 297 novaart 185 normal mi bu
Hayirli olsun canim masaallah :) Rabbim güzelliklerle uyandirsin,kazasizca kucagimiza alalim ins.hepimizde.. çok sevindim hepiniz adinaTesekkür ederimmmm darısı isteyenlere inşallah düşmez tutunur bebegimmmm
Dlk2606 Cnm nova art tan tekrar aradılar değerimi tekrar olcmusler 170 çıkmış.
Pztesi kontrole gel dediler çok şükür Allah'ıma
Çok ağladım çok üzüldük eşimle.
Kendime söylemesi ayıp evde yemek yapmıştım bebek beslensin diye özenerek yapmistim tam yiyordum değerimin 19 olduğunu öğrendim o üzüntüyle yemegi geri boşalttım kursağıma takıldı lokmalar. Evden nasıl çıktigimi eşimi nasıl aradığımı bilmiyorum yazık o da apar topar koşarak geldi eli kolu birbirine dolaşmış
Hayirli olsun canim masaallah :)Arkadaşlar sonuç belli oldu hcg 365 :)
Yaa inanmıyorum canım benim çok şükür kıyamam ya Allahıma şükürler olsun çok üzülmüştüm bende iyide bu 19 değeri kim söyledi peki pazartesi günüde güzel haberlerle gel inşallah canım benim dualarımdasın
Canım benim kanım yanlis ölçülmüş
Hemşire arayıp soyledi . 19 çıktı HCG dedi.
Bende nasıl olur dedim bu kadar düşmez dedim lekelenmem de yok dedim sonra tekrar kanı labaratuvarda baktırmis tekrar aradı 170 sonucunuz dedi. Ama çok perişan olduk bende esimde çok ağladim şükür sonra yanlışlık olduğunu öğrendik
Laboratuvar farkı olabikşrmiş pınarınki yalnış ölçülmüş bende aradım sizinki doğru dedi bende biraz önce başka bş merkeAllahallah çok ilginç ya neden o kadar fark var acaba konuştun mu merkezle canım onlar ne dedi
Allahallah çok ilginç ya neden o kadar fark var acaba konuştun mu merkezle canım onlar ne dedi