- 13 Mayıs 2017
- 648
- 956
- 36
Ne demişler bilgin varmıMini minide hastaneye gtti şimdi oda ağrıdan duramamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demişler bilgin varmıMini minide hastaneye gtti şimdi oda ağrıdan duramamış
Ben duymadım onun hstaneye gittiğiniNe demişler bilgin varmı
Ya benim agrım cok fazlaa iki büklüm geziyorum kızlar aset sancısı değil değişik ama. İdraka sıkısınca fakan daha cok bastırıyor bu ne yaa yarın bi arıycam kliniği
Yok daha haber mesaj attım dönmediNe demişler bilgin varmı
Memet hoca da tatildeymiş ahmet hocamı bakar acaba ya aşırı ağrı var sürekli yatıyotım moron gibi evde yarın kan vercem tekrar 300 cıkarsa belki kliniğede gideriz şehirdısındayım ben. Bu arada bilgin varmı alttan muayene etmezler demi şu durumda beniKotkmayın bazılarında yumurtalık aşırı hassaslaşıyor ondan dr unu ara istersen bi
Benim ilk gebeliğimde aynı olmuştu beni alttan muayene ettiler bebeğe bir zararı yokmuş ben çok ağlamıştım yapmayın düşer diye yok bişey olmaz dediler olmadıda şükürMemet hoca da tatildeymiş ahmet hocamı bakar acaba ya aşırı ağrı var sürekli yatıyotım moron gibi evde yarın kan vercem tekrar 300 cıkarsa belki kliniğede gideriz şehirdısındayım ben. Bu arada bilgin varmı alttan muayene etmezler demi şu durumda beni
1 saat oluyorYeni mi gitti acile mi?
Bende yarın gidicem kan vericem burdaki tıp fakültesine. Muayenede olsam mı aşırı sancım var ya sabit ağrıyor. Sen doğum yaptın mı kaç aylıkken yasamıstın bu durumu?Benim ilk gebeliğimde aynı olmuştu beni alttan muayene ettiler bebeğe bir zararı yokmuş ben çok ağlamıştım yapmayın düşer diye yok bişey olmaz dediler olmadıda şükür
Yaptım ilk tutunduğuna oldu ohss ye dikkaat et bence dr unla görüşBende yarın gidicem kan vericem burdaki tıp fakültesine. Muayenede olsam mı aşırı sancım var ya sabit ağrıyor. Sen doğum yaptın mı kaç aylıkken yasamıstın bu durumu?
Tatlim korkma lutfen. Ben belimin ve kasiklarimin agrisindan nefes alamiyordum. Gercekten dayanilamayacak kadar agrim vardiYa benim agrım cok fazlaa iki büklüm geziyorum kızlar aset sancısı değil değişik ama. İdraka sıkısınca fakan daha cok bastırıyor bu ne yaa yarın bi arıycam kliniği
Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatırdılar beni moralim çok bozuk [/QUOT Geçmişmolsın canımm cok üzüldüm. Bebeğin nasılmış acaba alttan muayene ettiler mi nasıl baktılar bende bugun gidicem agrıdan duramıyorum ne olur cevap ver
Sonra ne oldu sizin tutundumu bebekTatlim korkma lutfen. Ben belimin ve kasiklarimin agrisindan nefes alamiyordum. Gercekten dayanilamayacak kadar agrim vardi
Hangi hastanedesin?Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatırdılar beni moralim çok bozuk
Bende yarın test yaptırcam tekrar 11. Gün 158 di iki kat katlancakmı bakalım inşallah allahım
Kızlar ohss olmuşum hastaneye yatırdılar beni moralim çok bozuk