Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hepinize hayırlı evlat versin kuzucuklar bizimde yarın ikili testimiz var rabbim büyük bu sıkıntımız çıkmaz ınsallah
İnşallah kuzucum ıyıkı varsınAminn canım benim Allah razı olsun Çıkmaz canım korkma Allahın izniyle sonuçları güzel çıkacak inşallah
İnşallah kuzucum ıyıkı varsın
Canım henüz vermedi.Canım bana vermedi doktor sana verdi mi
Bilmiyorum ki canım, kan sonucumu bekliyorum. Ya yarın ya da cmt çağıracak. Ovülasyonumun 2 güne başlaması lâzım çünkü. Sanırım 10-12 mm.yi bulur birkaç güne. Geçen yıl taze transferde 14-16 mm olmuştu ve tuttu. Bu yıl ne olacağı hakkında hiç fikrim yok açıkçası..Rahim kalınlığın da gayet iyi canım çok uzun süremez transfer günün bence hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyorum ki canım, kan sonucumu bekliyorum. Ya yarın ya da cmt çağıracak. Ovülasyonumun 2 güne başlaması lâzım cuma çünkü. Sanırım 10-12 mm.yi bulur birkaç güne. Geçen yıl taze transferde 14-16 mm olmuştu ve tuttu. Bu yıl ne olacağı hakkında hiç fikrim yok açıkçası..
İnş canım, söyler zaten mehmet bey yada hemşire..yarın veya cmt kullanmaya başla denilebilir belki. Crinone JEL de kullan diyebilirler..Anladım canım inşallah hayırlısı olsun prednolu da en son kontrole gittiğinde verirler belki. Zaten 8-9mm olması yeterli diyorlar rahim kalınlığı için de inşallah yine tutacak miniğin yine pozitif sonuç alacaksın kucağına aldığın günleride göreceksin Allahın izniyle inşallah canım benim
İnş canım, söyler zaten mehmet bey yada hemşire..yarın veya cmt kullanmaya başla denilebilir belki. Crinone JEL de kullan diyebilirler..
Geçen yıldan iki kutu var, onları kullanacağım söyledim Gül hemşireye, varsa onları kullanın dedi. Diğeri de var ama ben crinone jeli tercih ediyorum.Aynen canım olabilir. Artık Crione jel vermiyorlar yani Novaart vermiyor hep kapsül veriyor kapsülde verebilirler yani canım
Geçen yıldan iki kutu var, onları kullanacağım söyledim Gül hemşireye, varsa onları kullanın dedi. Diğeri de var ama ben crinone jeli tercih ediyorum.
Ben instagram, facebook.ta takip ettiğim sayfalarda hep görüyorum. İstanbul.da crinone JEL kullandırıyor merkezler. Bence crinone JEL iyi ve pratik..Anladım canım iyi yapmışsın sormakla keşke bizede ondan verselerde bizde kullansak kapsül zor oluyor
Ben instagram, facebook.ta takip ettiğim sayfalarda hep görüyorum. İstanbul.da crinone JEL kullandırıyor merkezler. Bence crinone JEL iyi ve pratik..
Yapabiliyorsan öyle yap bence de..sıkıntı çıkıyorsa diğer yerler nasıl kullanıyor.. İlginç..Ben kapsülü hiç kullanmadım beceremem De zaten. Bugün merkezin eczacısı oradaydı jeli sordum sıkıntı çıkıyor dedi. Ama ben başka bir eczaneye getirtip kullanacağım
Ben kapsülü hiç kullanmadım beceremem De zaten. Bugün merkezin eczacısı oradaydı jeli sordum sıkıntı çıkıyor dedi. Ama ben başka bir eczaneye getirtip kullanacağım
Yapabiliyorsan öyle yap bence de..sıkıntı çıkıyorsa diğer yerler nasıl kullanıyor.. İlginç..
Pahalı diye mi aldırmıyorlar yoksa? Aklıma o geliyor bir tek..Bende anlamıyorum herkes kullanıyor gayet güzel burada neden kullanılmıyor acaba