- 31 Ocak 2017
- 155
- 89
Evet canimDuyduğum iyi oldu canım saolasın kontrollere Ahmet hocayamı gittin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimDuyduğum iyi oldu canım saolasın kontrollere Ahmet hocayamı gittin sen
Canım inş, bakalım son güne birşey çıkmasın da..belli de olmaz. İnş yolunda gider herşey de olur bu ay hayırlısıyla..Canım çok şükür herşey yolunda gözüküyor en kısa zamanda alırsın yavrularını inşallah Bende hasta oldum canım benim sonunda yarın gidiyorum inşallah
Canım, sağol inş bakalım, son güne kötü bir sürpriz olmaz umarım da şu sıkıntı az da olsa kalkar üzerimden. Bugün İlknur hanım girdi, ardından mehmet bey geldi hemen, o da baktı. Yani İlknur hanım diğer tedaviyle birlikte toplamda 2 kere girdi muayeneme ama o bakarken mehmet bey hep başında duruyordu.sem06 maşallah transferin sorunsuz olacak sanırım. Hep Mehmet hoca mı giriyor muayeneye?
Canım inş, bakalım son güne birşey çıkmasın da..belli de olmaz. İnş yolunda gider herşey de olur bu ay hayırlısıyla..
Regl olmuşsun, gözünaydın. İnş güzelliklerle başlarsın yarın canım.
Canım, sağol inş bakalım, son güne kötü bir sürpriz olmaz umarım da şu sıkıntı az da olsa kalkar üzerimden. Bugün İlknur hanım girdi, ardından mehmet bey geldi hemen, o da baktı.
İnş senin de tez zamanda başlasın yeniden.
Evet canım öyle oluyor, hemen kendileri de bakıyorlar. Yarın güzel haberlerini bekliyorum..Evet canım benimde gecikme ile gittiğimde de öyle olmuştu ilk başta ilknur hoca girdi hemen arkasından Ahmet Hocada girdi beraber incelediler muayenede bakalım yarın nasıl olacak
Evet canım öyle oluyor, hemen kendileri de bakıyorlar. Yarın güzel haberlerini bekliyorum..
Ben de birkaç gün içinde adet olup tekrar başlayacağım. Allahım inşallah sonuca ulaşırız bu sefer hayırla sağlıkla
Anneler gününe en güzel hediyemiz olsun inş bebeciklerimiz..güzel haberler alalım.
Ne zaman gideceksın doktora kuzum ne zaman istersen canım benim kendim kadar istedim inan tüm bekleyenlere bu kez çok umutluyum ıkınızdendeBitanem allah razı olsun ilk denememde hep yanımdaydın herşeyi beraber yaşadık beraber mutlu olduk beraber üzüldük iyiki varsın inşallah bu kez bende güzel haberler veririm Allahın izniyle
Ne zaman gideceksın doktora kuzum ne zaman istersen canım benim kendim kadar istedim inan tüm bekleyenlere bu kez çok umutluyum ıkınızdende
İkiz ıkız versin rabbim kuzum güzellıkler yaşatsın rabbımİnşallah canım benim inşallah yarın gideceğim bakalım ne diyecek Ahmet Hoca inşallah sıkıntısız devam eder de alırım biran önce yavrularımı
İkiz ıkız versin rabbim kuzum güzellıkler yaşatsın rabbım
iyiler teyzesi cuma günü gorecem inşallah bebıslerımı 2lı testimiz varAllah razı olsun canım benim aminn inşallahh Senin ikizler ne yapıyor bakalım
iyiler teyzesi cuma günü gorecem inşallah bebıslerımı 2lı testimiz var
Eşimın bugün rüyasında 2 kızı oluyormuş 3 tane daha var ya onları koyduruyomusuz onlarda 3uz oluyormuş 5 tane kızı oluyormuş babalarını korkuttular bugün sıpalar aksine ben birini oğlan hissediyorum ıyımı
İlk bastan beri erkek hissediyorum kuzum rabbim saglıklıversındeOhh büyüyorlar valla maşallah inşallah güzel çıkar sonuçlarıda çubukta mı yaptıracaksın
Ayy hakkaten yazık korkmuştur korkulmazmı 5 tane kız birden Yaa birini oğlanmı hissediyorsun 1 kız 1 oğlan olsa bari sağlıklı olsun önemli olan o tabi