Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embriyo yapıştırma, rahim dokusunu taklit eden bir sıvının içinde embriyoyu bekletip transfer etmek demek..embriyonun, rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırıyor.sem06 embriyo yapıştırma nedir?
Canım en son Mehmet hoca aradı hıc bır problem yok dosyanı inceledim tekrar tekrar bır sorun yok anlayamadım ocak ayında gel biyopsi yapalım dedi artık ne zaman gidersem daha gitmedimNiye tutun amigolar mis canım bısey söylüyolarmı
Biz Dlk2606 le transfer olurken bu bayana da yapmıslardı onunda 1.tutmuş kızı olmuş 2. ve 3. Tutmamış sonuç ne oldu bilmiyorum inşallah hakkında hayırlısı olur canım rabbim gonlunun muradını versınCanım en son Mehmet hoca aradı hıc bır problem yok dosyanı inceledim tekrar tekrar bır sorun yok anlayamadım ocak ayında gel biyopsi yapalım dedi artık ne zaman gidersem daha gitmedim
Önümüzdeki ay sonunda kromozom testi yapılacak bakalım inş bir şey çıkmaz sonuç alma vs yaz aylarını bulurRica ederiz canım neden belli değiş ne zaman başlayacağın beklediğin sonuç falan mı var
Önümüzdeki ay sonunda kromozom testi yapılacak bakalım inş bir şey çıkmaz sonuç alma vs yaz aylarını bulur
Amin canım inşallahAnladım canım Allahın izniyle inşallah hiçbirşey çıkmaz pozitif sonuçlar alırsın inşallahh
Embriyo yapıştırma, rahim dokusunu taklit eden bir sıvının içinde embriyoyu bekletip transfer etmek demek..embriyonun, rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırıyor.
Herkese yapıyor olabilirler belki..bu işlemde kullanılan sadece bir sıvı çünkü. Diğer bir olasılık da, birçok denemeye rağmen tutunma sorunu olan hastalarda uygulanması olabilir. Doktora bir sormak lâzım aslında.Bu işlemi yapmaları için kaç defa negatif olmalı acaba? Bana yapar mı ki? İlk transferimi olduğumda yanımdaki bayanın 4. Transferiydi ona serum verdiler bana vermediler acaba bu kez ne yapacaklar kafamda deli sorular
Bana da o sıvıdan verdiler serum hatta transferden 1 hafta sonra tekrar verdiler 4. Denememdi. Maalesef tutmadı.Herkese yapıyor olabilirler belki..bu işlemde kullanılan sadece bir sıvı çünkü. Diğer bir olasılık da, birçok denemeye rağmen tutunma sorunu olan hastalarda uygulanması olabilir. Doktora bir sormak lâzım aslında.
Acaba o serum takılan ben mıydım. benimde 4. Denememdi deBu işlemi yapmaları için kaç defa negatif olmalı acaba? Bana yapar mı ki? İlk transferimi olduğumda yanımdaki bayanın 4. Transferiydi ona serum verdiler bana vermediler acaba bu kez ne yapacaklar kafamda deli sorular
Farklı nedenler var tutunmamasıyla ilgili..doktor hiç bilgi vermedi mi? Ben de merak ediyorum arka arkaya negatif sonuçları..bildiğim şeyler: pko, miyom ve kist, rahim duvarıyla ilgili sıkıntılar, eşin spermle ilgili sıkıntıları, morfoloji ve kromozom bozukluğu..bundan dolayı tutunma olmuyor. Senin ki bunlardan biri mi acaba canım?Bana da o sıvıdan verdiler serum hatta transferden 1 hafta sonra tekrar verdiler 4. Denememdi. Maalesef tutmadı.
Miyim kist yok yumurta rezervi gayet ıyı adetlerim normal kromozom testlerini temiz kan pıhtılasması temiz bende problem yok gorunsteFarklı nedenler var tutunmamasıyla ilgili..doktor hiç bilgi vermedi mi? Ben de merak ediyorum arka arkaya negatif sonuçları..bildiğim şeyler: pko, miyom ve kist, rahim duvarıyla ilgili sıkıntılar, eşin spermle ilgili sıkıntıları, morfoloji ve kromozom bozukluğu..bundan dolayı tutunma olmuyor. Senin ki bunlardan biri mi acaba canım?
Canım zaten tek bir sebep olmuyor bu durumlarda. Birden fazla sebep devreye giriyor. Rahatsızlığın tiroidle ilgili sanırsam, tiroid de sıkıntılı diye biliyorum. Çok haklısın bu kadar uğraşıyorsunuz, bir sonuç almak istiyorsunuz ama devam etmekten başka çare de yok. Sağlıklı bir bebeğin olsun da yeter ki, bu çok önemli. O yüzden göğüs gereceğiz bazı şeylere..Miyim kist yok yumurta rezervi gayet ıyı adetlerim normal kromozom testlerini temiz kan pıhtılasması temiz bende problem yok gorunste
Esim de sayı hız morfolojı sıkıntılı
Sadece Mehmet hoca biyopsi yapmak istedi. Bır de bende haşimato var. Ama ılac kullanıyorum. Kullanmama rağmen buysa sebep yine bilemiyorum vallahı bende anlamıyorum öldük bittik yorulduk allahım bılıyor ya yollarda süründük inşallah bır tane hayırlı saglıklı evladımız olur Rabbim isteyen herkese nasıp etsın ıns
Büyük ihtimal le tutunma olmayanlara yapıyorlar diye düşünüyorum ama evet bi sormak lazımHerkese yapıyor olabilirler belki..bu işlemde kullanılan sadece bir sıvı çünkü. Diğer bir olasılık da, birçok denemeye rağmen tutunma sorunu olan hastalarda uygulanması olabilir. Doktora bir sormak lâzım aslında.
Konyalıydı o arkadaş ama sen nerelisinA
Acaba o serum takılan ben mıydım. benimde 4. Denememdi de
Ben dsgılmişim ben mersinliyım canım :)Konyalıydı o arkadaş ama sen nerelisin