- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
Rahım dınlendırme tam olarak ne oluyor canım
Taze transfer değilde 1 ay sonraki yapılan transfere deniliyor canım beklediğin süre rahim dinlendirme olarak geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahım dınlendırme tam olarak ne oluyor canım
Ey aşkısı nıye para verılıyo anlamadım zaten dondurma ucretı veriliyor kıTaze transfer değilde 1 ay sonraki yapılan transfere deniliyor canım beklediğin süre rahim dinlendirme olarak geçiyor.
Merhaba arkadaşlar. Bugün transferden sonraki 11. Günüm dayanamadım test yaptırdım. Acilen yaptırdım sonucum resimdeki gibi. Doktor bişey diyemem dedi olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim. Bu arada 3. Gün embriyo transferi
Ey aşkısı nıye para verılıyo anlamadım zaten dondurma ucretı veriliyor kı
Geçmiş olsun canım. ben en iyisi 2 gün sonra tekrar yaptırayım.
Vallaha her şey para olmus bu devırdeAynen öyle canım benim işte bazı hastaneler dinlenme sürende de para istiyor bunada rahim dinlendirme diyorlar hiç anlam veremedim insanları kandırmaktan başka birşey değil yani maalesef
Vallaha her şey para olmus bu devırde
Transfer yapmadan bir ya da iki ay bekletiyorlar hiçbir işlem yapılmıyor yani adamlar yapmadıkları işlemin parasını istiyorlar çok garip değil mi zaten insanlar onca sıkıntıyla yaptırmaya çalışıyor yemesinden içmesinden giymesinden kısıyor da gidiyor oralara Ama bazı insanlar bunu kullanıyor maalesef nasılsa mecbur gelecek diye .. yazıkRahım dınlendırme tam olarak ne oluyor canım
Bende bı ıslem yapıyorlar sandım yazık valla o paraya dedıgın gıbı herkes dısınden tırnagından artırıyoTransfer yapmadan bir ya da iki ay bekletiyorlar hiçbir işlem yapılmıyor yani adamlar yapmadıkları işlemin parasını istiyorlar çok garip değil mi zaten insanlar onca sıkıntıyla yaptırmaya çalışıyor yemesinden içmesinden giymesinden kısıyor da gidiyor oralara Ama bazı insanlar bunu kullanıyor maalesef nasılsa mecbur gelecek diye .. yazık
Transfer yapmadan bir ya da iki ay bekletiyorlar hiçbir işlem yapılmıyor yani adamlar yapmadıkları işlemin parasını istiyorlar çok garip değil mi zaten insanlar onca sıkıntıyla yaptırmaya çalışıyor yemesinden içmesinden giymesinden kısıyor da gidiyor oralara Ama bazı insanlar bunu kullanıyor maalesef nasılsa mecbur gelecek diye .. yazık
Canim başladım bu ayda eşinin işlerinden dolayı inşallah onum
Merhaba canım iyiyim sen nasilsin bu ay başlamadım insallah önümüzdeki ay başlarımın bende eşinin işlerinden dolayı gelemedik ankaraya onun işlerinin bitmesini bekliyorum sen ne yaptim epeydir topige giremiyorum
Canim başladım bu ayda eşinin işlerinden dolayı inşallah onum
Merhaba canım iyiyim sen nasilsin bu ay başlamadım insallah önümüzdeki ay başlarımın bende eşinin işlerinden dolayı gelemedik ankaraya onun işlerinin bitmesini bekliyorum sen ne yaptim epeydir topige giremiyorum
Amin canım benim insallah bu sefer olur allahım başka sefere muhtaç etmesin bi bktin kendiliginden oldu bu seferAnladım canm bende iyiyim şükür sabırsızlıkla nisanı bekliyorum dondurulmuşlarla yeniden başlamak için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın yeter ki