Noterde böyle imzaya gakkım varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimsekimmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
14
0
1
24
Şuan hamileyim boşanma aşamasındayız istemiyor ikimizide sonrasında gelip çocuğuma karışmasını karşımıza çıkmasını istemiyorum noterde imza atma hakkımız varmı bu konuda istemediğine bir daha ikimizede karışmayacağına karşımıza çıkmayacağına dair lütfen yardım edin..

Noterde olur mu bilmem ama filmlerde haklarından vazgeçtiğine dair anlasma yapiyorlar. Bir avukata danışın, daha sağlıklı olur

Hayır öyle bir şey söz konusu değil. 10 yıl sonra da gelebilir. Hatta mahkeme de boşanırken sabit görüş günleri var. Sen ne yazarsan yaz hakim onları değiştiriyor. Mesela 2 haftada bir çocuğu alma. Babalar gününde alma bayramın 2. Günü alma yazın temmuzda 1 ay alma gibi. Sen bunları başka yazsan bile hakim değiştiriyor. Ekstra durumlar hariçtir. Babanın psikolojik hastalığı olması, madde kullanımı olması gibi gibi

Psikolojik sorunları var zaten

O is avukatsiz olmaz, karsi tarafin babalik haklarindan vazgecmesi gerekiyor. Avukat bulun, zaten adam istemiyor diyorsunuz hakim karar verirse kaparsiniz.

Psikolojik sorunları var zaten
Böyle bir hakkınız olduğunu zannetmiyorum mahkeme görüş günü verir sizin ki daha doğmamış doğunca bebek olacagi için yatılı verilmez.

Darp raporunu ne zaman aldınız peki onunda süresi var 6 ay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…