• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Note 2 veya note 3 kullanan var mı arkadaşlar bir yorum lütfen ??

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
MERhaba kızlar canlar :)
telefon almayı düşünüyorum baya baya düşünüyorum :) SAMSUNG GALAXY NOTE 2 VEYA NOTE 3 KULLANAN ARAKADASLAR BİR YORUM YAZABİLİR Mİ LÜTFEN SARJI KAÇ GÜN GİDİYOR ÖZELLİKLERİ NASIL RAHAT MI NASIL MEMNUN MUSUNUZ İKİ SATIRDA OLSA YORUMLARINZI BEKLİYORUM ÖPÜYORUM SEVGİYLE KALIN ;)

valla eşim kullandı ama uygulama çok olduğu için sarjı pek fazla gitmiyor ama çok güzel bir telefon :)

note2 kullanıyorum. Çok memnunum. Şarjı yoğun kullanıldığında çabuk bittiği doğru. Fakat kullanmadığınızda Wi-fi yi kapalı tutun. Ve ayrıca geçmişi silin. Gereksiz uygulamalar acık olunca sarj daha cabuk bitiyor. O yüzden kullanılmayan uygulamaları kapatınca sarj 2 gün bile gittiği oluyor.

Kesinlikle Note2 diyorum ben.

note3 çok güzel veüstün bir tlf tabii şuan biraz tuzlu eğer çok özellikli istiyorum dersen al derim

note2 kullanıyorum çok çok memnunum süper bir tlf kesinlikle tavsiyemdir
çok neti ve uygulamları kullnmassanız akıllı telefonlar arasında en uzun şarj süresi olan

Bende note 2 kullanıyorum gayet memnunum :27: ilk etapta bu kocaman telefonu kulağıma koydığumda utanırım diodum şimdik alıştım :52:

Note 3 kullanıyorum bilgisayarda yapabilceğin hemen hemen herşeyi yapabiliorsun gayet rahat nete giriyorum fotoğraf makinesine gerek yok 13 mpxel kamerası var ayrıca note özellikleri de çok iyi eğer note tutmayı seviyorsan mesela ben pasta tarifleri die bi defter oluşturdum :) resimleriyle çok güzell kesinlikle tavsiye ederimm tek olumsuzu şarj süresi ama şuan hemen hemen tüm telefonlar aynı .Nekadr az net ve uygulama kullanırsan okadar fazla şarjın dayanır

merhaba kızlar...

telefon alıcam bu yakınlarda karar verebilirsem sizce s4 mu almalıyım note 2 mi???

Bir telefona çok para dökmek ben mantikli bulmuyorum.üstelik biz hatunlar erkekler gbi oyunada düşkün deilsek not 3 not2 iPhone filan abartmaya gerek yok S4 iyidir candir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Note 3 kullanıyorum bilgisayarda yapabilceğin hemen hemen herşeyi yapabiliorsun gayet rahat nete giriyorum fotoğraf makinesine gerek yok 13 mpxel kamerası var ayrıca note özellikleri de çok iyi eğer note tutmayı seviyorsan mesela ben pasta tarifleri die bi defter oluşturdum :) resimleriyle çok güzell kesinlikle tavsiye ederimm tek olumsuzu şarj süresi ama şuan hemen hemen tüm telefonlar aynı .Nekadr az net ve uygulama kullanırsan okadar fazla şarjın dayanır

bende note3 yeni kullanmaya başladım şimdilık memnunum iphone 4 e göre sarjı daha dayanıklı
yekta bende yemek yapmayı çok sevıyorum aklıma geldi tarif defteri oluşurmak fakat bulamadım nası yapıcamı anlatırmısın:17:

bende bu ara telefon almayı düşünüyorum note2 mi note 3 mü derken galaxy s5 alayım barii dedım ama yınede alternatiflere bakıyorum:34:

bende note3 yeni kullanmaya başladım şimdilık memnunum iphone 4 e göre sarjı daha dayanıklı
yekta bende yemek yapmayı çok sevıyorum aklıma geldi tarif defteri oluşurmak fakat bulamadım nası yapıcamı anlatırmısın:17:

S NOTE ikonu var kirmizi orya gir orda bir + isareti var yani yeni not olusturuyosun.Olusturduktan sora ayarlar kismi var ordan note kapagini duzenliyorsun ben resim koyuyorum mesela ve tarifin ismini.Sorasinda notun icerigine giriyosun girdijten sora ic kisminda ayarlar var ordan sayfa secenekleri var ordan istedigin sablonu seciyosun.Iceriginede ister resim ekle ister yapilisini yaz kendin anlayacagin sekilde.Ben tarifler icin olan sablonlari kullaniyorum yapilisinin resimlerinide ekliyorum oyle iste :))

Sanırım note 3 alacağım..ta vsiye eder misin??

Bir telefona çok para dökmek ben mantikli bulmuyorum.üstelik biz hatunlar erkekler gbi oyunada düşkün deilsek not 3 not2 iPhone filan abartmaya gerek yok S4 iyidir candir.

teşekkürler canım bnde s 4 düşünüyorum daha çok ama s3 den farkı yok diyorlar ondan note2 mi alsam diye düşündüm

Sanırım note 3 alacağım..ta vsiye eder misin??

şuan için al dıyemıyrm sımdılık memnunum ama biraz karışık uzun süre kullananlardan bilgi alman daha sağlıklı olur:40:

bende note 2 kullanıyorum kuzum benim wifi hep açık olduğundan şarjı daha çabuk bitiyor. Memnunum note 2 den ama note 3 çıkınca aklım ona kaymadı değil yani :))

erkek arkadaşım note 3 kullanıyor ve süper bi telefon diye bilirim özelliklede fotoğraf çeinmeyi çok seviyosan koş al derim :) ayarlarında çok güzel modlar var :)

erkek arkadaşım note 3 kullanıyor ve süper bi telefon diye bilirim özelliklede fotoğraf çeinmeyi çok seviyosan koş al derim :) ayarlarında çok güzel modlar var :)

evet haklısın canım benimde kuzenim kullanıyor kamerada maşallah yüzündeki gözenekler tüyler bile çıkıyor :))) güzel çekimi varr :)

Son düzenleme:
Back