Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

gamyoncuiremsu:1no2:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemiledelikafaduldenşakkıdınaniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülü:lepi:kafamçokkarıştıyasakkelime:teselli::sm_confused::a015::çok üzgünüm::dilcikar::teytey:a.s.klava::tomato:

kızlar bu da benim tek bebeklk resmim annemin kucağındaki benim diğerleri de ablam ve rahmetli babam 1984 yılı sanırım bu resim

kızlar bu da benim tek bebeklk resmim annemin kucağındaki benim diğerleri de ablam ve rahmetli babam 1984 yılı sanırım bu resim
[/COLOR]

Ayy canım benım... anneciğine benzıyorsun sanırım fatmacım.. :teselli:
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun babacıgının.. Ruhu şaad olsun ınsallah.. :Saruboceq:

teşekkürler hayır yarışmalara girmedim zenginlik konusuna girmek istemem ama evet ailem soyludur

Delikız;5787836[COLOR="Red" .!.:

[/COLOR]

babacığına allah ramet eylesin..
anneciğinin de inanılmaz temiz bir yüzü var burda. çok çok güzel bir resim..

annem,babam,gelin olan yengem ve amcam.. aslında dugun annemın.. yengem gelınlık gıymedıgı için annemın gelınlıgını gıyıp fotograflamıslar..
babam..
fotoroman okuyan ise annem......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…