Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

resim3dec.jpg

ben,erkek kardeşim ve kızkardeşim..

erkek kardeşim ve ben...

cedene
ailecek çok hoşsunuz,baylar bayanlar tam nostalji,
annen ler sedirde,yanında meyve tabağı,köşeli penceresiyle beni eskilere kendi babannemin evine götürdü sanki aynısını ben defalarca yaşadım.çok tatlı çok hoş cıkmışlar.
sen ve kardeşlerinle,baharı yaşatıyorsunuz,ne güzel bahcede elma çiçekleriyle.allah ayırmasın canım sizleri.Şeniz

çedene sadece boyun uzamış.ifade bu kadar mı aynı kalır
anneye bayıldım...
valla senden güzelmiş.sen hala öyle oturmayı beceremezsin
bknz:fotoroman okurken

BABAM, ben, annem, annemin karnında kız kardeşim.... Artık eksiğiz ama...

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu
Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu
Tez gel BABA tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur.
Kurudu gözyaşlarım içime akar durur.

BABAM, ben, annem, annemin karnında kız kardeşim.... Artık eksiğiz ama...

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu
Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu
Tez gel BABA tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur.
Kurudu gözyaşlarım içime akar durur.
çok tatlı bir aile:nazar: başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin

Barçman abla resimlerin çok güzel, hele nişan resmine bayıldım, türk filmlerinden çıkmış gibi aynen, acaba yıllar sonra bende eski resimlerimi beğenecekmiyim diye düşündüm.

ay benim güneşim ne kadar duru bir güzellik bu bayıldım bu resmine. canım Allah rahmet eylesin aile resmide çok güzel çekilirken fark etmiyoruz ama nasıl büyük bir hazine oluyor yıllar ilerledikçe

barçman ablacım inan ağzım açık baktım fotolara .yok böyle bir güzellik yaa..inanılmaz masum inanılmaz güzel ,hayran kaldım sana ..a.s.

ay benim güneşim ne kadar duru bir güzellik bu bayıldım bu resmine. canım Allah rahmet eylesin aile resmide çok güzel çekilirken fark etmiyoruz ama nasıl büyük bir hazine oluyor yıllar ilerledikçe

canım benim hoş geldin nasıl oldun ,amin canım ,evt ya değerini yıllar sonra anlıyoruz,,:1hug:

güneş ablacığım çok güzelmişsin gerçi hala güzelsinde:nazar:

Back