Normalmi? Psikolojim bozuldu yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al kız çektim senin icin eşim gördü napion sen iyi misin dio shsjsndjkd 2 dk açık tuttum bende kuruluk yok benim gözüm bile kızardı:d
Ya kusura bakma. Ama sende belli olmuyo damarlar. Ben telefonu gözümün icine sokuyom öyle cekiyom.

Iyi aksamlar kizlar

Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?

Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermi haftaya doktora gidecegim

Acilen psikolojik destek alın. Biz de zıvanadan çıkacağız yoksa.

Valla korktum ha telefonu biraz daha içeri sokaydin bacım ayrıca sakın ol ne bu panik ben de hep olur bu uykusuz gece geçirdiğim de hatta kan bile çöker doktor birşey yok demiş sakın ol

Asıl böyle yaparsanız gözünüzü bozacaksiniz hanimefendi. Zaman zaman herkeste artabiliyor gayet normal
Bende ileri derecede göz kurulugu var. Cok aci cekiyorum 7 24 saat yanma batma bicak saplanir gibi agrim var gözümde. Hayattam bezdim. Ilac kullaniyorum ama haffiflemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…