- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Öyledir o zamanSadece normalmi diye bilmek istiyorum bana notmal gelmiyor kirmizi gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyledir o zamanSadece normalmi diye bilmek istiyorum bana notmal gelmiyor kirmizi gibi geliyor
Gayet normal canım birşey yok gözünde benimde boyle
Kuruluk dedi cnm sendedemi var yorgun olmasan?Uykusuz veya yorgun olduğumda bende daha beter cikio doktor ne dedi cnm
Ya gercektenmi resim atma sansin varmi acaba?Gayet normal canım birşey yok gözünde benimde boyle
Al kız çektim senin icin eşim gördü napion sen iyi misin dio shsjsndjkd 2 dk açık tuttum bende kuruluk yok benim gözüm bile kızardı:dYa gercektenmi resim atma sansin varmi acaba?
Ya kusura bakma. Ama sende belli olmuyo damarlar. Ben telefonu gözümün icine sokuyom öyle cekiyom.Al kız çektim senin icin eşim gördü napion sen iyi misin dio shsjsndjkd 2 dk açık tuttum bende kuruluk yok benim gözüm bile kızardı:d
Ben ışikla cekiyorum gözümü sen normalmi cektin resmi?Al kız çektim senin icin eşim gördü napion sen iyi misin dio shsjsndjkd 2 dk açık tuttum bende kuruluk yok benim gözüm bile kızardı:d
Kiz nasil belli olmuyo aşağı yukarı aynı gözüne sokarsan telefonu kızarır tabi Bacim uğraşma gözünleYa kusura bakma. Ama sende belli olmuyo damarlar. Ben telefonu gözümün icine sokuyom öyle cekiyom.
Normal çektim sen gözüne flashni tutuyorsunBen ışikla cekiyorum gözümü sen normalmi cektin resmi?
Iyi aksamlar kizlar
Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?
Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermi haftaya doktora gidecegim
Merhaba
Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.
Merhaba
Ben bi süredir göz kurulugu yasiyorum iki göz doktoruna gittim hep suni gözyasi verip yolluyolardi hic biri fayda etmedi, dün baska göz doktoruna gittim oda dediki alerji olmuş gözun cok kuruluga benzemiyor iki kutu ilac verdi dolte birde ofnols verdi bir ay kullanicakmisim rahatlatir bunlar dedi birde suni göz yasi verdi. Benim gözumde yanma batma birde kuruluk var. Basina gelen varmi?
Merhaba artik kafayi yemek uzereyim.3 4 aydir kuru gözle mücadele ediyorum baska hic birsey düsünmuyorum. Günlük hayatimi feci sekilde etkiliyor sürekli gözüme bakiyorum aynada helede sabahlari kuruluktan gözümü acamiyorum resmen. Zamanla gecermi bu damarlar doktorada gittim suan kortizonlu damla kullaniyorum 10 gündürEki Görüntüle 3059467 Eki Görüntüle 3059468 Eki Görüntüle 3059469 Eki Görüntüle 3059470 Eki Görüntüle 3059471
Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Merhaba
Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan
Normal çektim sen gözüne flashni tutuyorsun
Normal insan gözüMerhaba hersey 4 5 ay önce başladi. Size birsey sorucam yoksa deliricem gercektende yardim edin. Gözlerimdeki damarlar sizce nornalmi? Sürekli aynada bakiyorum ışık tutuyorum. Resimde ekliyorum. Sizdede varmi bu damarlar????Eki Görüntüle 3070482 Eki Görüntüle 3070483 Eki Görüntüle 3070484 Eki Görüntüle 3070485
Canım doktor seni ikna edememiş fotoda ikna edememiş diğer arkadaslara katılıyorum maalesefEvet bu flashli hali rica etsem sende atarmisin.
Arkadaşım manyak mısınEvet bu flashli hali rica etsem sende atarmisin.
Benim kızımın gözünün beyazı gri biz napalım pekiSanki herkesin gözünun ici bembayaz bi benimki böyleymis gibi geliyor.
Neden gri acaba?Benim kızımın gözünün beyazı gri biz napalım peki
Damarları geniş olduğu içinmiş. Doktor size de kuruluk demiş bence abartmayın sakin kalın suni gözyaşı falan kullanınNeden gri acaba?
Asıl böyle yaparsanız gözünüzü bozacaksiniz hanimefendi. Zaman zaman herkeste artabiliyor gayet normalYa kusura bakma. Ama sende belli olmuyo damarlar. Ben telefonu gözümün icine sokuyom öyle cekiyom.
Bende ileri derecede göz kurulugu var. Cok aci cekiyorum 7 24 saat yanma batma bicak saplanir gibi agrim var gözümde. Hayattam bezdim. Ilac kullaniyorum ama haffiflemiyorAsıl böyle yaparsanız gözünüzü bozacaksiniz hanimefendi. Zaman zaman herkeste artabiliyor gayet normal