• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalmi? Psikolojim bozuldu yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al kız çektim senin icin eşim gördü napion sen iyi misin dio shsjsndjkd 2 dk açık tuttum bende kuruluk yok benim gözüm bile kızardı:d
Ya kusura bakma. Ama sende belli olmuyo damarlar. Ben telefonu gözümün icine sokuyom öyle cekiyom.

Iyi aksamlar kizlar

Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?

Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermi :KK43: haftaya doktora gidecegim

Merhaba

Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.

Merhaba

Ben bi süredir göz kurulugu yasiyorum iki göz doktoruna gittim hep suni gözyasi verip yolluyolardi hic biri fayda etmedi, dün baska göz doktoruna gittim oda dediki alerji olmuş gözun cok kuruluga benzemiyor iki kutu ilac verdi dolte birde ofnols verdi bir ay kullanicakmisim rahatlatir bunlar dedi birde suni göz yasi verdi. Benim gözumde yanma batma birde kuruluk var. Basina gelen varmi?

Merhaba artik kafayi yemek uzereyim.3 4 aydir kuru gözle mücadele ediyorum baska hic birsey düsünmuyorum. Günlük hayatimi feci sekilde etkiliyor sürekli gözüme bakiyorum aynada :KK43: helede sabahlari kuruluktan gözümü acamiyorum resmen. Zamanla gecermi bu damarlar :KK43: doktorada gittim suan kortizonlu damla kullaniyorum 10 gündürEki Görüntüle 3059467 Eki Görüntüle 3059468 Eki Görüntüle 3059469 Eki Görüntüle 3059470 Eki Görüntüle 3059471

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??

Merhaba

Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan

Acilen psikolojik destek alın. Biz de zıvanadan çıkacağız yoksa.

Valla korktum ha telefonu biraz daha içeri sokaydin bacım ayrıca sakın ol ne bu panik ben de hep olur bu uykusuz gece geçirdiğim de hatta kan bile çöker doktor birşey yok demiş sakın ol

Asıl böyle yaparsanız gözünüzü bozacaksiniz hanimefendi. Zaman zaman herkeste artabiliyor gayet normal
Bende ileri derecede göz kurulugu var. Cok aci cekiyorum 7 24 saat yanma batma bicak saplanir gibi agrim var gözümde. Hayattam bezdim. Ilac kullaniyorum ama haffiflemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back