- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.094
- 748
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Bu gercek bir resim bile degıl baksana shoplu. Takılma bunlara sen.Dinlendir gözlerini.Böyle olucam diye korkuyorumEki Görüntüle 3070490
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gercek bir resim bile degıl baksana shoplu. Takılma bunlara sen.Dinlendir gözlerini.Böyle olucam diye korkuyorumEki Görüntüle 3070490
Sendede varmi?Herkeste var o damarlar! Doktora da gitmişsin ölümcül bir şey yok demek! Bence bir psikoloğa görün, kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsin
Ya trolsunuz ya da ciddi sorunlariniz varSendede varmi?
Trol degilim eski üyeyim dedigim gibi önceden böyle degildim.Ya trolsunuz ya da ciddi sorunlariniz var
Kiz ağladıkça dahada çoğalır o damarlar. Kuruluk varsa çaresi kolay damla kullanırsın gözüne bu kadar takma kotu bsey degil muhtemelen aynadada ayırıp bakiyosun dakikalarca ondanda kızarır boyle uğraşma gözünleBendemi var sadece agliyorum.hergun
Ya ben bilmiyorum ciddiyim gercektende agliyorum hergün. Fenerle ışik tutuyorum gözüme tüm damarlari inceliyorum. Önceden yoktu sanki bembeyazdi gibi geliyorYani ciddi misiniz? Evet sizin kendi gözünüzden daha fazla bile hatta yediden baktım da. Ynai beni hic rahatsız etmedi simdiye dek neden ondan korktunuz onuda anlamadım. Resim yüklemeyi bilmiyorum ama çekmeye çalıştım netleşmiyor cekemedim o yüzden
Dosya ekle varya ordan ekliyebilirsin. Ben bende varmis gibi geliyor sadeceYani ciddi misiniz? Evet sizin kendi gözünüzden daha fazla bile hatta yediden baktım da. Ynai beni hic rahatsız etmedi simdiye dek neden ondan korktunuz onuda anlamadım. Resim yüklemeyi bilmiyorum ama çekmeye çalıştım netleşmiyor cekemedim o yüzden
Elimde degil. Kuruluk bende cokmus damla kullaniyorum. Agliyorum herğün gözümeKiz ağladıkça dahada çoğalır o damarlar. Kuruluk varsa çaresi kolay damla kullanırsın gözüne bu kadar takma kotu bsey degil muhtemelen aynadada ayırıp bakiyosun dakikalarca ondanda kızarır boyle uğraşma gözünle
Yavrum bende de var herkeste var, delirme Allah aşkına. Fener tutup baktıkça artar o damarlar yoruyorsun gözünü de beynini de. Antidepresan için mutlaka bir uzmana görünYa ben bilmiyorum ciddiyim gercektende agliyorum hergün. Fenerle ışik tutuyorum gözüme tüm damarlari inceliyorum. Önceden yoktu sanki bembeyazdi gibi geliyor
Kiz ağladıkça dahada çoğalır o damarlar. Kuruluk varsa çaresi kolay damla kullanırsın gözüne bu kadar takma kotu bsey degil muhtemelen aynadada ayırıp bakiyosun dakikalarca ondanda kızarır boyle uğraşma gözünle
Bendeki kadar cokmu var sende? O damarlar boyle olucak diye cok korkuyorumYavrum bende de var herkeste var, delirme Allah aşkına. Fener tutup baktıkça artar o damarlar yoruyorsun gözünü de beynini de. Antidepresan için mutlaka bir uzmana görün
Bende başima gelmeden ney bilmezdim. Buraya resim attimki bendemi var bi anormallik yoksa herkestemi var bu damarlar bilmek istiyorumOnceki konuyu bilmeyenler guzel guzel cevap vermis. Bu takıntıya ne yazsanız bosa
Kuruluk yok bende ama fotocektigimde bulanık oluyor netleşmiyor bisey belli degil o yüzdenDosya ekle varya ordan ekliyebilirsin. Ben bende varmis gibi geliyor sadece
Benden daha cok var dedin degilmi?Kuruluk yok bende ama fotocektigimde bulanık oluyor netleşmiyor bisey belli degil o yüzden
Yazdığımi lütfen yanlış anlamayın ama diğer konularınizdan dolayı diyorum, kafayı yicem aşamasını geçmiş olabilirsiniz. Destek almanız şart. Gerçekten gözlerinizle kafayı yemissinjiz galibaLütfen yardim edin yoksa kafayi yicem
Sadece normalmi diye bilmek istiyorum bana notmal gelmiyor kirmizi gibi geliyorYazdığımi lütfen yanlış anlamayın ama diğer konularınizdan dolayı diyorum, kafayı yicem aşamasını geçmiş olabilirsiniz. Destek almanız şart. Gerçekten gözlerinizle kafayı yemissinjiz galiba