- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Yavrum sakin ol, zaman zaman herkeste olur. Yorgunluk, uykusuzluk, makyaj malzemeleri kaynaklı alerji hatta göz çevresi kremleri vs hepsi neden olabilir. Anormal bir şey gibi gelmedi ama doktora git bir damla versin için rahat ederLütfen yardim edin yoksa kafayi yicem
Yok gittim sizce nasil duruyor sendede varmi o damarlar?Göz doktoruna gitmediniz mi?
Göz muayenesi oldunuz mu? Doktorunun yorumu nedir? Benim de var bu tarz kırmızı damarlar yorgub ve uykusuzsam daha cok oluyor hatta. Ama hiç böyle gözümün için3 telefonu sokup fotografını cekmek gereği duymadım.Merhaba hersey 4 5 ay önce başladi. Size birsey sorucam yoksa deliricem gercektende yardim edin. Gözlerimdeki damarlar sizce nornalmi? Sürekli aynada bakiyorum ışık tutuyorum. Resimde ekliyorum. Sizdede varmi bu damarlar????Eki Görüntüle 3070482 Eki Görüntüle 3070483 Eki Görüntüle 3070484 Eki Görüntüle 3070485
Göz doktoruna gittim doktor dkktor dolasiyorum. Sendede varmi o damarlar?Yavrum sakin ol, zaman zaman herkeste olur. Yorgunluk, uykusuzluk, makyaj malzemeleri kaynaklı alerji hatta göz çevresi kremleri vs hepsi neden olabilir. Anormal bir şey gibi gelmedi ama doktora git bir damla versin için rahat eder
Göz doktoruna gittim. Resik atabilirmisin acabaGöz muayenesi oldunuz mu? Doktorunun yorumu nedir? Benim de var bu tarz kırmızı damarlar yorgub ve uykusuzsam daha cok oluyor hatta. Ama hiç böyle gözümün için3 telefonu sokup fotografını cekmek gereği duymadım.
Doktor ne dedı peki? Bi söylesenGöz doktoruna gittim doktor dkktor dolasiyorum. Sendede varmi o damarlar?
Cokmu sence damarlar?Uykusuz veya yorgun olduğumda bende daha beter cikio doktor ne dedi cnm
Kuruluk var dedi ama ben bilmek istiyorum bu damarlar herkestemi var yoksa sadece bendemi?Doktor ne dedı peki? Bi söylesen
Herkeste var tabiki, bazısında cok bazısında az. Yorgun uykusuz cok fazla ekran bakıldığında cok dinlenilmiş uyku alınmış günlerde az. Neden taktın bunu bu kadar?Kuruluk var dedi ama ben bilmek istiyorum bu damarlar herkestemi var yoksa sadece bendemi?
Bendeki gibi cokmu var sende? Gercek anlamda psikolijimi bozdu bu durum agliyorum hergunHerkeste olmaz mı bu? Bende de var
Herkeste var o damarlar! Doktora da gitmişsin ölümcül bir şey yok demek! Bence bir psikoloğa görün, kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsinGöz doktoruna gittim doktor dkktor dolasiyorum. Sendede varmi o damarlar?
Bence doktor doktor goz doktoru geziyorsunuz ya onun yerine psikolog gezinBöyle olucam diye korkuyorumEki Görüntüle 3070490
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?