• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalmi? Psikolojim bozuldu yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba hersey 4 5 ay önce başladi. Size birsey sorucam yoksa deliricem gercektende yardim edin. Gözlerimdeki damarlar sizce nornalmi? Sürekli aynada bakiyorum ışık tutuyorum. Resimde ekliyorum. Sizdede varmi bu damarlar????

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen yardim edin yoksa kafayi yicem :KK43:
Yavrum sakin ol, zaman zaman herkeste olur. Yorgunluk, uykusuzluk, makyaj malzemeleri kaynaklı alerji hatta göz çevresi kremleri vs hepsi neden olabilir. Anormal bir şey gibi gelmedi ama doktora git bir damla versin için rahat eder

Merhaba hersey 4 5 ay önce başladi. Size birsey sorucam yoksa deliricem gercektende yardim edin. Gözlerimdeki damarlar sizce nornalmi? Sürekli aynada bakiyorum ışık tutuyorum. Resimde ekliyorum. Sizdede varmi bu damarlar????Eki Görüntüle 3070482 Eki Görüntüle 3070483 Eki Görüntüle 3070484 Eki Görüntüle 3070485
Göz muayenesi oldunuz mu? Doktorunun yorumu nedir? Benim de var bu tarz kırmızı damarlar yorgub ve uykusuzsam daha cok oluyor hatta. Ama hiç böyle gözümün için3 telefonu sokup fotografını cekmek gereği duymadım.

Yavrum sakin ol, zaman zaman herkeste olur. Yorgunluk, uykusuzluk, makyaj malzemeleri kaynaklı alerji hatta göz çevresi kremleri vs hepsi neden olabilir. Anormal bir şey gibi gelmedi ama doktora git bir damla versin için rahat eder
Göz doktoruna gittim doktor dkktor dolasiyorum. Sendede varmi o damarlar?

Göz muayenesi oldunuz mu? Doktorunun yorumu nedir? Benim de var bu tarz kırmızı damarlar yorgub ve uykusuzsam daha cok oluyor hatta. Ama hiç böyle gözümün için3 telefonu sokup fotografını cekmek gereği duymadım.
Göz doktoruna gittim. Resik atabilirmisin acaba

Kuruluk var dedi ama ben bilmek istiyorum bu damarlar herkestemi var yoksa sadece bendemi?
Herkeste var tabiki, bazısında cok bazısında az. Yorgun uykusuz cok fazla ekran bakıldığında cok dinlenilmiş uyku alınmış günlerde az. Neden taktın bunu bu kadar?

Herkeste var tabiki, bazısında cok bazısında az. Yorgun uykusuz cok fazla ekran bakıldığında cok dinlenilmiş uyku alınmış günlerde az. Neden taktın bunu bu kadar?
Böyle olucam diye korkuyorum Screenshot_20220522-124041_Chrome.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back