- 13 Ağustos 2022
- 8.693
- 4.435
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Geçen birşey paylaştım ya.Aklima o geliyor görüntü deli oluyorum.Eeee n'apalım mesela.
Nasıl böyle eften püften dertlerin var.
Dün ki konudan baya etkilenmiş olmalısın ki hemen araya bende kaynayayım dedin herhalde.
İstedigin kadar deli olGeçen birşey paylaştım ya.Aklima o geliyor görüntü deli oluyorum.
Aramaz o beni.Bu saate kadar aramamıs bu saatten sonra arar mi ? Adımı değiştirdim.Takip ediyormu bilmiyorum.Bir de eşinin yıl başı eğlencesi sebebiyle de baya saçmalamıştın.
Adam burayı okusun diye ölüyorsun.
Okusun da beni arasın diye kendini parçalıyorsun ama adam kesinlikle seni umursamıyor.
Sal artık şu insanları sal.
Baştan beridir ailesinin ailene uygun olmadıgını bile bile evlenirken iyiydi de boşanırken mi kötü oldu girdiği ortamlar ?
Günaşırı takip etmiyorum onu.Ama fotoğraf karesini görünce deli oldum.fazla kırılgansın , öfkelisin olan biteni hazmedemiyorsun kabullenemiyorsun muhtemelen ama kendi sağlığına olacak olan gencecik kızsın gidip bir işe girip çalışsan sosyalleşsen unutacaksın ama sen ona da izin vermiyorsun
Başka konulara yaptığı acımasız yorumları okuyor musunuz?Emir kipiyle unutun ayrılın vs.uzun yazıp nedenlerini anlatmak filan yok.Kendi hayatına uygulayamaz ama.Şimdi de minnoşun alkol fobisi oluşmuş vah vah.Teselli edelim hep beraberEeee n'apalım mesela.
Nasıl böyle eften püften dertlerin var.
Dün ki konudan baya etkilenmiş olmalısın ki hemen araya bende kaynayayım dedin herhalde.
Eeee daha ne ?Aramaz o beni.Bu saate kadar aramamıs bu saatten sonra arar mi ? Adımı değiştirdim.Takip ediyormu bilmiyorum.
hiç bakmaman lazım yoksa hastalanacaksınGünaşırı takip etmiyorum onu.Ama fotoğraf karesini görünce deli oldum.
Daha dün birisine burada linç yiyeceğini bile bile nasıl konu açabiliyorsunuz ya demiş.Başka konulara yaptığı acımasız yorumları okuyor musunuz?Emir kipiyle unutun ayrılın vs.uzun yazıp nedenlerini anlatmak filan yok.Kendi hayatına uygulayamaz ama.Şimdi de minnoşun alkol fobisi oluşmuş vah vah.Teselli edelim hep beraber
Haklısın.hiç bakmaman lazım yoksa hastalanacaksın
Eee rahatladın mı ?Haklısın.
Nur, ben senin de elinden gelse daha extrem şeyler yapacak olduğuna inanıyorum, yani biraz gizli hayranlık seninkisi. Senin durumunda bi dünya insan var.Video izliyorum mesela eski dizide.Gece kulübü sahnesi aşırı geriliyorum.Eskiden olsa müzik dinlemeyi severdim.Defalarca izlerdim.Geriliyorum.
Alkol olan eğlenilen ortamlardan nefret etmeye başladım.
Çünkü ben en azından ayrılma cesaretini gösterdim.O kızı hatırlıyorum ben evlenme hazırlığı yaparken daha nisanliydi.Daha dün birisine burada linç yiyeceğini bile bile nasıl konu açabiliyorsunuz ya demiş.
Kız lincin kralını yiyor ama oturmuş başkasına bunu yazıyor aajdhjahadd
HayırEee rahatladın mı ?
Beraber oturmaya başlamadan boşanıyorlar, adam dizdiği evde kuzenleriyle rakı sofrası kurmuş halen onun siniri.Pardon ben eski konunuzu bilmiyorum neden ayrıldınız
MehirPardon ben eski konunuzu bilmiyorum neden ayrıldınız