- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
Canım hamile olma ihtimalin olsaydı dr test vs yapardı hevesini kirmak istemiyorum canımÇok ciddi kasık ağrısı şikayet ı ile Dr gitim vajinal muayene ile baktı
Yumurtan çatlamış yumurtlama ağrısı çekmişsin dedi
Onun dışında da rahimde biraz fazla sıvı birikmiş dedi
İdrara sıkışık gibi gitme şikayet im de var kaç aydır
Dr. Sonraki hafta adet oldum bugün 5.gün kasik ağrısı devam ediyor
Bende acaba hamile miyim diye buralara bakınıyorum yorumlar a
Bayram sonrası tekrar kadın doğum a muayene gideceğim
Canım hamile olma ihtimalin olsaydı dr test vs yapardı hevesini kirmak istemiyorum canım
Bu psikolojiden kurtul oldu olmadi derken kendimizi yıpratıyoruz
Evet çok zor beklemek bilmiyorum ne zamandır istiyosun hayirlisi olur insallah
rengi felan nasildi normal adet kanamasi gibi mibende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..
bende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..
Merhaba lsr bende yeni üyeyim .adet olmadan 7gün önce mide bulantılarım başladı.1gun gecikmeli adet oldum normal kanamalı fakat 3gun sürdü 5gun sürerdi hala midem bulanıyor test yaptım negatif çıktı .hamile kalma isteğim yüzünden mi böyle hissediyorum bılmorum .Bu ay aşılama yapacağız .bakalım hayırlısı olur inşallah .Annem de hamlileliklerını hep 4 aylıkken anlatmış adeti normal devam edermiş acaba genetik mı bilemiyorum .bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.Olabilir canim deni hamilelik diyorlar bizde hamile olupta hala adet olanlar var.. imkansiz degil mümkün
Adet gününde mi geldi kanama?bende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..
Bayaaa önce yazilmis bir yorum ama yinede şansımı denemek istedim çünkü bende suan bu durumdayim. 1 sene cocuk istemedik gecen ay korumasiz yaotik olmadi bu ay yumurtlamaya gire yapıcaz. Acaba siz yumurtlama takibine göre yaptiginizda gebe kaldiniz mi ? Cevaplarsaniz cok sevinirim banada bir umut olurMerhabalar bu gün üye oldum :) Ben 3 senelik evliyim.Artık çocuk düşünüyoruz eşimle.Geçen ay ilk korumasız ilişkimizi yaşadık.
Bu ay çok şüphelendim.Kasık ve bel ağrım çok fazla oldu.Göğüslerim şişti.Adet günüm geldiğinde lekelenme oldu ilk 2 günde .
Yerleşme kanaması oluyormuş diye duydum ancak 3. günü tam hastalandım.Bu ay olmadı..Bu ay yumurtlama günümü belirleyip öyle denicez bakalım.
Allahım isteyen herkeze evlat versin o duyguyu yaşatsın ..
Canım eşim varikosel demişsin benim eşim de varikosel doktor ameliyat öneriyorum ama çocuğun olmaz demiyorum demişti 6 aydır deniyoruz hala gebelik yok. Senin ilk çocuğun eşin varikosel olduğu halde mi oldu acaba cevap verirsen çok sevinirim1kizim var
Doğum dan sonra hiç korunmadik olursa olur diye eşim varikosel olduğu için
Şimdi kızım 3yasinda ikinci çocuk düşünceleri acaba olmuyor mu sperm azaldı mi vs o yüzden psikolojik olabilir
Merhabalar epey olmuş yazalı inşallah iletilir mesajım durumunuzu merak ettim de bende aynı durumu yaşıyorum şu an ama yarın doktora gideceğim sonuçta hamile miydiniz lütfen cevaplayın#1
Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.
Hayir hamile değildim regl oldum diger ayMerhabalar epey olmuş yazalı inşallah iletilir mesajım durumunuzu merak ettim de bende aynı durumu yaşıyorum şu an ama yarın doktora gideceğim sonuçta hamile miydiniz lütfen cevaplayın
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimHayir hamile değildim regl oldum diger ay
Canım eşim varikosel demişsin benim eşim de varikosel doktor ameliyat öneriyorum ama çocuğun olmaz demiyorum demişti 6 aydır deniyoruz hala gebelik yok. Senin ilk çocuğun eşin varikosel olduğu halde mi oldu acaba cevap verirsen çok sevinirim