Normal Regl Olup Hamile Kalan Var mı?

allahım okadar şoktayım ki inanasım gelmiyor yanlış anlamayında illaki yaşamışsıınızdır böle bişey ama bana çok garip geliyor yani normal adetini olupta hamile kalmak çok tuhaf ozaman her an herkez adetini olup umutlanıcak şimdi tabii bnde anlamdım bu nasıl oluyo ayrıcada çok üzüldüm size cnnm geçmiş olsuun allah tekrar nasip etsin işte bu gibi durumlar demekki olabiliyor e insan da normal adetini olunca ilaç tı flandı içiyosun haliyle böle oluyo tabikide nerden biliceksin.kusura bakmayın uzun oldu.sağlıkla kalın. Allaha emanet olun.

Canım ben 3 aydır klomen we çatlama iğnesi tedavisi oluyorum bu ay yine adet oldum hatta klomen tedavisine başladık bulantılarım da wardı kanamam herzamankinden biraz daha farklıydı we uzun sürdü sonra hormonel bi sıkıntımı war derken hamile olduğu öğrendim oluyor yani böyle şeyler

hmm anladım cnm peki nezaman öğrendin hamile olduğunu adet olurkenmi test yaptırdın yoksa ilerleyen zamanda sonramı öğrendin canım hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin

hmm anladım cnm peki nezaman öğrendin hamile olduğunu adet olurkenmi test yaptırdın yoksa ilerleyen zamanda sonramı öğrendin canım hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin

Adet dewam ederken şüpelendim kanamam normaldn farklıyıdı o yüzden dr gittim şimdi yok kanama filan çok şükür

Adet dewam ederken şüpelendim kanamam normaldn farklıyıdı o yüzden dr gittim şimdi yok kanama filan çok şükür

normalden farklı derken yoğunmuydu yoksa daha azmıydı canım anlamadım.allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin canım bnm

İnşallah canım:) rengi açık we yoğundu normalde 6-7 gün sürer 9 günü bulunca şüpelendim

aaaaa gerçekten şoook olduuuummm yaa canım sen normal adetimden daha yoğun du diyosun demi .yani şuna şaşırdım normalde gebe olunca daha az olunur adet hatta onada bebeğin rahime yerleşme kanaması denir pki bişey sorucam buna senin yoğun adet olmana doktorlar ne dedi yani neden böle adet olmuşssun normalden daha fazla onu anlayamadım iyiki düşük flan olmamış cnm bnm

ama bişey yazmadın cnm ya

Düşük riski wardı canım progestan kullanıyorum şimdi

Oluyor bole bısey bende yaşadım adetten once bebek dusunuyorum ılıskıye gırdıysen bole bısey war cocugunu n ustunede adet olabiliyor sun cunku bnde yasadım cocugumu n ustune adet oldum ama kan pıhtılasması sagolsun onun sayesinde bebegım dustu

Peki üzerine adet görunce alttan muayenede görulur mu yani hamilesin ve adetlisin dr.a gittin dr bunu görur mu yani ben asilama yaptim 8 haziranda 19 haziranda da adet oldum 6gun erken geldi bende adet oldum nasilsa diye test falan yapmadim ama kasik agrim ve bulantilarim hala var adetin 7.gunu dr.a gittim alttan muayene etti bisey yok dedi.. Yani ümitlencek bisey yoj dimi :)))

Benimde war mIde bulantısı bende adetliyim ama sanmıyom adet te yapabılır benım cok fena mIde bulantısı oluyor ama belırtıler i henuz bellı olmadıysa
Ben olmadım dusuk yaptıkça oldum sadece karnında n bakarlar cok sık ıdrarını tutturup bakıyolar bana alttan hıc bakmadılar

merhabalar
Bende sekiz aydr evliyim yeni cocuk düşünüyoruz ilk bu ay kornmsz ilşki yasadık hamilelık belırtılerı bırebır vardı bn test yaptım bır çizgi kırmzı bır czgı yrım pembe cıktı emn olsmadım tkrar test alp yptım o tek czgı cktı kasıklarımda batma vardı mdm de ekşime haff bulantı vardı testı yaptıktan bır gun sonra adet oldm

merhaba kızlar burda mısınız size birsey sormak istiyorum ben adet oldum ama adet olmadan once de adetim bittikten sonrada midem çok bulanıyo cıkarıyorumda kasıklarımda agrıda oluyo acaba hamile olabilir miyim diorum. ümitenmek istemiyorum aslında ama

Slm eyerki her adetinde böyle seyler yasiyosan normal bi durumdur ilk defa böyle olduysan baska sebebden olabilir

Slm kizlar böyle üstüne görme olayini bende cok duydum bi akrabamin gelinide aybasi olmustu gebeyken ikinci ay gelmediginde test yapmis ve gebe cikmis doktora gittigindede 8 haftalikmis yani adetliyken gebeymis.Bende her ay bazi belirtiler bana hah iste bu ay gebeyim diyorum her ay hüsran yoruldum artik simdi bide hacamat yaptiracam onu sagligim icin yaptirmak istiyorum ama belki bebek icinde fayda saglar düsüncesiyle bakalim nasip kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…