Allah bağışlasın çok sevindim. İnşallah bizimde ameliyata gerek kalmadan olurEvet canım ilk de doğal olarak oldu vitamin takviyeli ilaçlarla ikinci de 2020 de oldu korunmadan 5.yıl 2.geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın çok sevindim. İnşallah bizimde ameliyata gerek kalmadan olurEvet canım ilk de doğal olarak oldu vitamin takviyeli ilaçlarla ikinci de 2020 de oldu korunmadan 5.yıl 2.geldi
Allah bağışlasın çok sevindim. İnşallah bizimde ameliyata gerek kalmadan olur
Eşim ameliyat olmuştu evlenmeden kendi topigumde anlatmıştım
Inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin size de
Merhaba ben yeni üye oldum nerden yazcami bilemedim kusura bakmayın bende size bi seyhan sormak istiyorum 3 aylik evliyim bizde bebek düşünüyoruz 3 aydir düzenli olarak adet oluyorum ama tek gecen ay olmadım bu Ay oldum oda 6 gun sürdü kahverengi kırmızı oldu sizce hamileyimben yasadım cnm 5 gün adet oldum bidiğin adet ama hap kulandım düşürdüm bilmeden
Kanama yogunmuyduMerhaba ben yeni uye oldum mesajıma hemen cevap verebilir misiniz 3 aylik evliyim adetim düzenli olarak geliyor tek gecen ay geçti bu Ayn oldum 6 gun oldu kahverengi ve kırmızı oldu sizce hamileyim test yaptırdım negatif çıktı adetim biti bidaha yaptırsam çikar mii lütfen bakar mısınız
Yok az az geliyorduKanama yogunmuydu
Valla bende bu ay tuaf adet yaşadım normalde yedi gün sürer ağrı kesiciyle bu ayda ağrı kesici içmiştim dört günde adetim bitti hiç busey anlamdım karnımda acaip sis mide bulantısı baş dönmesi kası ağrısı bugünde karın ağrısı var adetimde Perşembe gubu bitti ama düşünmeden de edemiorum üstünü gördüm öle üste görme mi olur diyorum valla yaşayıp görürsek bakalım neler olcak neylerse güzel eyler mevlam insALLAH hayırlara çıkar bu tuafliklarYok az az geliyordu
Amin valaha bende çok tuhaf yaşadım bu ay acaba var mii ki benimde ara ara midem verdi karn ağrım oluyor ve bazen midem bulanıyor sürekli acikma hisim bile oluyorValla bende bu ay tuaf adet yaşadım normalde yedi gün sürer ağrı kesiciyle bu ayda ağrı kesici içmiştim dört günde adetim bitti hiç busey anlamdım karnımda acaip sis mide bulantısı baş dönmesi kası ağrısı bugünde karın ağrısı var adetimde Perşembe gubu bitti ama düşünmeden de edemiorum üstünü gördüm öle üste görme mi olur diyorum valla yaşayıp görürsek bakalım neler olcak neylerse güzel eyler mevlam insALLAH hayırlara çıkar bu tuafliklar
Amin valaha bende çok tuhaf yaşadım bu ay acaba var mii ki benimde ara ara midem verdi karn ağrım oluyor ve bazen midem bulanıyor sürekli acikma hisim bile oluyor
Ayn Vala benimde oyle 9 da biti ara ara midem bulanıyor surekli midem ağrıyorAçıkma bendede var ya ama hazirladigimdada hiç yemek istemiorum vücudum bana çok pis oyun oynuyor senin adet ne zman bitti
Hayırlı si insALLAH rabbim yar ve yardımcımız olsun bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin İnsALLAHAyn Vala benimde oyle 9 da biti ara ara midem bulanıyor surekli midem ağrıyor
Evliliğin ilk zamanlarında gecikmeler yaşayabiliyor bir daha ki adet döneminizde gecikirse doktora gidin hormon testi isteyin prolaktin yuksekliginden gecikme olmus olabilir ayni şeyleri bende yaşadım canimMerhaba ben yeni uye oldum mesajıma hemen cevap verebilir misiniz 3 aylik evliyim adetim düzenli olarak geliyor tek gecen ay geçti bu Ayn oldum 6 gun oldu kahverengi ve kırmızı oldu sizce hamileyim test yaptırdım negatif çıktı adetim biti bidaha yaptırsam çikar mii lütfen bakar mısınız
Test yaptin mi ?Valla bende bu ay tuaf adet yaşadım normalde yedi gün sürer ağrı kesiciyle bu ayda ağrı kesici içmiştim dört günde adetim bitti hiç busey anlamdım karnımda acaip sis mide bulantısı baş dönmesi kası ağrısı bugünde karın ağrısı var adetimde Perşembe gubu bitti ama düşünmeden de edemiorum üstünü gördüm öle üste görme mi olur diyorum valla yaşayıp görürsek bakalım neler olcak neylerse güzel eyler mevlam insALLAH hayırlara çıkar bu tuafliklar
Yaptım böle silik tuaf bı şey çıkmıştı hani o çizgi varya testte orda değilde ortabiyerde kenarda falan çıktı sanirim öle olunca olmuo artık beklicemTest yaptin mi ?
hormonlarındada bir dengesizlik olmuş olabilir prolaktin hormonu gibi mesela hem kanama az olur hemde yumurtlamayı engeller adetiniz önümdeki ayda az az geliyorsa hormonlarınıza baktırınMerhaba ben yeni uye oldum mesajıma hemen cevap verebilir misiniz 3 aylik evliyim adetim düzenli olarak geliyor tek gecen ay geçti bu Ayn oldum 6 gun oldu kahverengi ve kırmızı oldu sizce hamileyim test yaptırdım negatif çıktı adetim biti bidaha yaptırsam çikar mii lütfen bakar mısınız
Bende Yaptim benimkide slik gibi çıktı kan testi verdim bekliyorum sonucuYaptım böle silik tuaf bı şey çıkmıştı hani o çizgi varya testte orda değilde ortabiyerde kenarda falan çıktı sanirim öle olunca olmuo artık beklicem
Bu ay tuafti adetim yedi gün surerrdi dortgunde bitti kasik ağrım var arada karnım agrio belime vuruyo ama mide baş dönmesi yok yarın doktora gidicem bakalım belki kist falan vardırBende Yaptim benimkide slik gibi çıktı kan testi verdim bekliyorum sonucu
Ayn git bari benimde karnimla kasik agriyor ama Bilmiyorum varsa sonuç haber ederim canimBu ay tuafti adetim yedi gün surerrdi dortgunde bitti kasik ağrım var arada karnım agrio belime vuruyo ama mide baş dönmesi yok yarın doktora gidicem bakalım belki kist falan vardır