Normal Regl Olup Hamile Kalan Var mı?

Çok ciddi kasık ağrısı şikayet ı ile Dr gitim vajinal muayene ile baktı
Yumurtan çatlamış yumurtlama ağrısı çekmişsin dedi
Onun dışında da rahimde biraz fazla sıvı birikmiş dedi
İdrara sıkışık gibi gitme şikayet im de var kaç aydır
Dr. Sonraki hafta adet oldum bugün 5.gün kasik ağrısı devam ediyor
Bende acaba hamile miyim diye buralara bakınıyorum yorumlar a
Bayram sonrası tekrar kadın doğum a muayene gideceğim

Çok ciddi kasık ağrısı şikayet ı ile Dr gitim vajinal muayene ile baktı
Yumurtan çatlamış yumurtlama ağrısı çekmişsin dedi
Onun dışında da rahimde biraz fazla sıvı birikmiş dedi
İdrara sıkışık gibi gitme şikayet im de var kaç aydır
Dr. Sonraki hafta adet oldum bugün 5.gün kasik ağrısı devam ediyor
Bende acaba hamile miyim diye buralara bakınıyorum yorumlar a
Bayram sonrası tekrar kadın doğum a muayene gideceğim
Canım hamile olma ihtimalin olsaydı dr test vs yapardı hevesini kirmak istemiyorum canım
Bu psikolojiden kurtul oldu olmadi derken kendimizi yıpratıyoruz
Evet çok zor beklemek bilmiyorum ne zamandır istiyosun hayirlisi olur insallah

Canım hamile olma ihtimalin olsaydı dr test vs yapardı hevesini kirmak istemiyorum canım
Bu psikolojiden kurtul oldu olmadi derken kendimizi yıpratıyoruz
Evet çok zor beklemek bilmiyorum ne zamandır istiyosun hayirlisi olur insallah

1kizim var
Doğum dan sonra hiç korunmadik olursa olur diye eşim varikosel olduğu için
Şimdi kızım 3yasinda ikinci çocuk düşünceleri acaba olmuyor mu sperm azaldı mi vs o yüzden psikolojik olabilir

bende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..
rengi felan nasildi normal adet kanamasi gibi mi

Merhaba herkese çok özür dileyerek bi soru sormak istiyorum. Şubatın 25inde üzerimizde kıyafetler varken (bende pantolon zıbın ve iç çamaşırı karşı tarafta sadece eşofman) sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. erkek arkadaşım birden boşaldı ama hemen cekildi baktım kendine azıcık gecmişti bana geçmiş olacabileceğini düşünmedim sana gecmedi dedi ben kendi iç çamaşırımda küçüçük ıslaklık gördüm ama kendimdendir diye düşündüm fakat gene de cok fazla stres yaptım daha önceden adet düzensizliği cekiyordum ama gecen sene hazirandan beri düzenli oluyordu bu ay martta yani olmadı ama çok fazla stres yapmıştım doktora gittim tarlusal veri ilacın son günü adetim oldu adetliyken hormon tahlili yaptılar ama orda hamilelik belli olmazdı sanıırm. ben adet olduğumda 3-4 gün yoğun oldum normaldi yani 5-6 günlerde ise bittiği için peceteye sildiğimde azar azar geliyordu. Kıyafet üzerinden böyle bişey mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.

Olabilir canim deni hamilelik diyorlar bizde hamile olupta hala adet olanlar var.. imkansiz degil mümkün

bende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..
Olabilir canim deni hamilelik diyorlar bizde hamile olupta hala adet olanlar var.. imkansiz degil mümkün
Merhaba lsr bende yeni üyeyim .adet olmadan 7gün önce mide bulantılarım başladı.1gun gecikmeli adet oldum normal kanamalı fakat 3gun sürdü 5gun sürerdi hala midem bulanıyor test yaptım negatif çıktı .hamile kalma isteğim yüzünden mi böyle hissediyorum bılmorum .Bu ay aşılama yapacağız .bakalım hayırlısı olur inşallah .Annem de hamlileliklerını hep 4 aylıkken anlatmış adeti normal devam edermiş acaba genetik mı bilemiyorum .bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.

Adet gününde mi geldi kanama?

Bu konu benim de cok kafami karistryor. Benim regl doneminde cok agrim sancim oluyor o yuzden hemen ilk kirmziyi gorunce direkt melox diye bir ilac aliyorum daha once bir kadin dogumcu bi zarari olmyan bi ilac ama gebeligi sonlandirir demsti. Regl zamni o ilaci hemn almzsam o agryi kontrol altina almk icin cok zorlaniyorum. Alirkn tedirgn alyorum. Bu iki kanama arasnda fark olmali bu kadar ayni olmasi cok urkutucu🙄

Bayaaa önce yazilmis bir yorum ama yinede şansımı denemek istedim çünkü bende suan bu durumdayim. 1 sene cocuk istemedik gecen ay korumasiz yaotik olmadi bu ay yumurtlamaya gire yapıcaz. Acaba siz yumurtlama takibine göre yaptiginizda gebe kaldiniz mi ? Cevaplarsaniz cok sevinirim banada bir umut olur

Merhabalar bu gün üye oldum :) Ben 3 senelik evliyim.Artık çocuk düşünüyoruz eşimle.Geçen ay ilk korumasız ilişkimizi yaşadık.
Bu ay çok şüphelendim.Kasık ve bel ağrım çok fazla oldu.Göğüslerim şişti.Adet günüm geldiğinde lekelenme oldu ilk 2 günde .
Yerleşme kanaması oluyormuş diye duydum ancak 3. günü tam hastalandım.Bu ay olmadı..Bu ay yumurtlama günümü belirleyip öyle denicez bakalım.
Allahım isteyen herkeze evlat versin o duyguyu yaşatsın ..
Bayaaa önce yazilmis bir yorum ama yinede şansımı denemek istedim çünkü bende suan bu durumdayim. 1 sene cocuk istemedik gecen ay korumasiz yaotik olmadi bu ay yumurtlamaya gire yapıcaz. Acaba siz yumurtlama takibine göre yaptiginizda gebe kaldiniz mi ? Cevaplarsaniz cok sevinirim banada bir umut olur

Merhaba arkadaslar benim adet gunum 10 gun gecikmisti 2 gun onceden 1 damla kan geldi sonra hic olmadi taki 10. Gun gecesi birazdaha gelmeye basladi ve suan normal adet gibi doktora gttim hirmon testleri yapildi ultrasonla bakildi rahim duvarin ince ve sanki adetin cok uzun surmeyecek gibi dedi adetin bitimine yakin gibi demistiki doktora kan gelince ertesi gun hemen gtmistim. 2 hafta sonrasi icin tekrar randevu verdi eger bebek var ise simdi gorulmez zaten dedi sizde bu durumu yasayan var mi acaba aranizda

Selam kizlarr.. 30 mayis da yukarda hikayemi paylasmistim..

Topigimdeki gibi hala kafam karisik.. 1 hafta önce test yapmistim negatif di.. Dun de yeni bir test yaptim idrar testi oda negatifti ama acikcasi idrarimdanda supheliyim cunki baya bir acik renkti yogun degildi hormonlarin yuksek olmama durumu var testte cikmayabilir.. ayrica hamile olupta birsuru negatif test yapan bayanlarida göz onune alirsak idrar tesine guvenim gittikce azaliyor.. pazar gunu sabah kanamam oldu ancak cok degil acik kirmizi seklinde sonra hemen kahverengine dondu ve sonra kesildi ertesi gun yani dun de sabah geldi yine ayni sekilde seyreklesip kahverengi halinde kayboldu ben dikkat oldum yattim fazla dolanmadim agir bir is görmedim herhangi bir dusuk riskine karsi varsa hamileysem diye dusunerek yattim dinlendim kanamamda sanki geciyordu yatinca .. herneyse bugunde aynisi oldu yine kirmizi sekilde kanamam oldu gun boyunca kahverengi seklinde lekenmeler oldu pedimi bile doldurmuyor yani o sekilde sildikce goruyorum az önce baktigimda ise cok az kahverengi leke gördum silince pecetede.. bunun disinda karnimin alt ttarafinda birseyler hissediyorum sanki bir gerginlik ama hafif egildikce daha cok hissediyorum birde bu hissden sag tarafimda yogunlik var bir turlu tanimlayamiyorum ama hatirladigim kadari ile hic daha önce olmadi bu hareket ederken bazen assagiya dogru batmalar oluyor egilirken filan bazende durup duruken belimin sag tarafinda vuruyor hafif agri ve gerginlik..ve arada gazim oluyor bazen gaz cikiyor bazende gaz cikacakmis gibi hiss veeriyor ,karnimda sislik geliyor gidiyor..

yani kisacasi bende gecikme olurdu seneler önce ama ya gelirdi yada gelmezdi böyle bu sekilde kanamalarim olmadi baslar gibi yapip kayboluyor.. özellikle su karnimin sag tarafindaki hissi tanimlayamiyorum birturlu balon varmis gibi bosluk varmis gibi bisi varmig gibi hissediyorum icerden.. yada uzun zaman spor yapmazsiniz ya sonrada egilme kalkma harektleri yapinca sporda bundan sonrada egilirken kalkarken o kasiklarda bir gerginlik bir his olur ya onun gibi birsey.. ben suan yurtdisindayim özelliklede korona yuzunden doktora gidemiyorum..kan testide veremiyorum suan. sadece idrar testi yapabiliyorum.. bilmiyorum hamilelik söz konusumudur sizce bu durumda.. ??

baskada bir belirtim yok suan..

1kizim var
Doğum dan sonra hiç korunmadik olursa olur diye eşim varikosel olduğu için
Şimdi kızım 3yasinda ikinci çocuk düşünceleri acaba olmuyor mu sperm azaldı mi vs o yüzden psikolojik olabilir
Canım eşim varikosel demişsin benim eşim de varikosel doktor ameliyat öneriyorum ama çocuğun olmaz demiyorum demişti 6 aydır deniyoruz hala gebelik yok. Senin ilk çocuğun eşin varikosel olduğu halde mi oldu acaba cevap verirsen çok sevinirim

Merhabalar epey olmuş yazalı inşallah iletilir mesajım durumunuzu merak ettim de bende aynı durumu yaşıyorum şu an ama yarın doktora gideceğim sonuçta hamile miydiniz lütfen cevaplayın

Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.
Merhabalar epey olmuş yazalı inşallah iletilir mesajım durumunuzu merak ettim de bende aynı durumu yaşıyorum şu an ama yarın doktora gideceğim sonuçta hamile miydiniz lütfen cevaplayın

Canım eşim varikosel demişsin benim eşim de varikosel doktor ameliyat öneriyorum ama çocuğun olmaz demiyorum demişti 6 aydır deniyoruz hala gebelik yok. Senin ilk çocuğun eşin varikosel olduğu halde mi oldu acaba cevap verirsen çok sevinirim

Evet canım ilk de doğal olarak oldu vitamin takviyeli ilaçlarla ikinci de 2020 de oldu korunmadan 5.yıl 2.geldi

X