Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bende bı soru sormak istiyorum aranızda yeniyim bı an önce cevaplarsanız sevinirim.. Bnm sorum söyle benm son iki adetim biri 36 gün aralikla ( stresli bı donemdi) altı gün sürdü bu altı gunün icinde 2 gün asiri miktarda kanamam oldu ikincisi ise 28 gün sonra 4 gün sürdü bu 4 gunün Bi gunü asır'ı kanamalı gecti sorum söyle su an karnımın alt kısmında bu gün bı sancı hissettim ben adet gördüğüm icin hamile olmadığıma kanaat getirmiştim ancak bu üstüne gorma olayı kafamı karistirdi acaba ben simdi hamile olabilir miyim bu Ağrı disinda hiç bır hamilelik belirtim yok bu kadar kanamaya bu kadar adete üstüne gormuş olabilir miyim ??
benim annem kardeşime hamileyken olmuştu ama bildiğim kadarıyla çok az adet kanı geliyor ve bir rivayete göre öyle olan bebekler çok güzel oluyor ki benim kardeşimde öyle. Yalnız bunun olma olasılığı binde bir. Bizde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor eşimde bunu duymuş olucak ki bana olsun belki yinede hamilesindir diye her ay ümitleniyor. Hatta Alişveriş merkezi girişlerinde beni x-rayden bile geçirmiyo ne olur ne olmaz diye:) Allah hepimize hayırlısını versin cnm.