Normal Regl Olup Hamile Kalan Var mı?

asisra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
18
0
Araştırmalarıma göre böyle bişey mümkün değilmiş. Gelen kanın bebeğin rahime yerleşirken orayı zedelemesi falan yazıyor ama normal adet kanı gibi gelip 5 6 gün sürermi bu olay..

benim annem kardeşime hamileyken olmuştu ama bildiğim kadarıyla çok az adet kanı geliyor ve bir rivayete göre öyle olan bebekler çok güzel oluyor ki benim kardeşimde öyle. Yalnız bunun olma olasılığı binde bir. Bizde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor eşimde bunu duymuş olucak ki bana olsun belki yinede hamilesindir diye her ay ümitleniyor. Hatta Alişveriş merkezi girişlerinde beni x-rayden bile geçirmiyo ne olur ne olmaz diye:) Allah hepimize hayırlısını versin cnm.

canım benim bir kızım var dünya güzeli Allahım bağışlasın..ikinciyi düşünüyorum artık allah nasip ederse inşallah sana da nasip eder canım..

bende regl olduğumu sanıyordum.4-5 gun kan geldi ama çok değil.Ben o güznlerde yolculuk yapıyordum ve yol hapı almıştım.Hap regl'i kesti heralde diyordum ama 15 gun sonra mide bulantılarım başladı.Anlam verememiştim doktoro gidip genel muayene oldum oda değişik testller yaptı, gebelik testide vardı içinde.Meğer hamileymişim.Buna yerleşme kanaması diyorlar.Bende başıma gelince öğrendim.Şu an 21 haftalık hamileyim ve kızım olcak.Umarım hayırlısıyla gelir.Sevgiler..

Merhaba yaklaşık 6 aydır hamile kalmak istiyorum doktora gittim poliplerin var dedi düşük riski olur diye aldırdım..

şimdi ise hala bekliyorum bu ay tuhaftır kendimi garip hissediyorum yada öyle hissetmek istorum
4 gün kaldı adetime belim ağrıyor,göğüsleri şiş,vücudumu çok ağır hissediyorum ve elimden gelse hergün uyucam :)
sonra karnımın sağ ve sol yanından küçük kasılmalar oluyor bu ay bunu ilk defa değişik bir şekilde hissettim adet ağrısı gibi değil ama tam bir krampda demiyelim ama böyle batma şeklinde oluyor ...

Allahım inş.hamileyimdir...adet oldukça çok üzülmeye başladım...umutsuzluğa kapılıyorum artık sanki hiç çocuk sahibi olamicakmışım gibi geliyor...

Folik asit kullanıyorum.ara sıra kan ilaçlarımı içiyorum...yememe içmeme dikkat ediyorum...allahım isteyen herkeze versin... :KK58:

Merhabalar bu gün üye oldum :) Ben 3 senelik evliyim.Artık çocuk düşünüyoruz eşimle.Geçen ay ilk korumasız ilişkimizi yaşadık.
Bu ay çok şüphelendim.Kasık ve bel ağrım çok fazla oldu.Göğüslerim şişti.Adet günüm geldiğinde lekelenme oldu ilk 2 günde .
Yerleşme kanaması oluyormuş diye duydum ancak 3. günü tam hastalandım.Bu ay olmadı..Bu ay yumurtlama günümü belirleyip öyle denicez bakalım.
Allahım isteyen herkeze evlat versin o duyguyu yaşatsın ..

amin inşallah arkadaşlar isteyen herkese verir rabbim.. ama kanama olursa çok düşük bir ihtimal gebelik olması.. en iyisi adet gecikmesi 1 hafta sürmeli planlı gebelikse daha erken kanda baktırılabilir ama kacak varmı acaba diye düşünülen adet gününden en az 1 hafta geçmeli..

bu arada saila arkadaşım kanaman az derken 4 5 gün leke şeklindemi yoksa adet kanaması şeklindemi geldi..

kızlar meraba siteye yeni üye oldummm...ama size sormak istedigim sorular var.yardımcı olursanız çok sevinirim
temmuzun 10-14 arası adet oldum.. nişanlımla son 2.günü korunmasız ilişkiye girdik fakat içime boşlma olmadııı ..agustosun 11-14 arası adet oldum tekrar..ama adetim bitiminden itaibaren karnımda şişlikk..gögüslerde şişlik..bel agrılarım falan varr ..agustos ayındaki hasta oldugumun bitiminden 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı..ama yinede korkuyorumm acaba hamilelik varmıdırr diye..bu şişlikler normalmidir sizce???

Yoktur güzelim, sanmam yani. Ayrıca korkulu rüya görmektense tedbirinizi alsanız olmaz mı?

Kızlar merhaba.Ben progestan kullanıyorum, doktor adet düzenlenmesi için vermişti.Progestanı adetin 10.gününden başlayarak 15 gün fitil şeklinde kullanıyordum ve bitiminde adet oluyordum.Bu ay yine 10.günde başladım kullanmaya bugün 11.gün.Dün kahverengi leke geldi.Bugün daha kırmızı leke geliyor.Kasıklarımda da çok hafif ağrı var, adet olacakmışım gibi.Bu normal midir sizce?:KK59::KK59::KK59:

malesef var canım.. malesef diyorum çünkü bu yüzden hamile olduğumu çok geç farkettim fark ettiğimde ise çok geçti bebeğimi kaybetmiştim :KK43: ilk 3 ay her zamanki tarihte regl oldum aynı uzunlukta sürdü buyüzdende hiç şüphelenmedim 4. ayda çok kkısa sürünce farkettim ki 4 aylık hamileyim ama sevincim yarım saat sürdü allah kimseye yaşatmasın:KK50:

Bu duruma üstüne görme diyorlar.Annem dört çocuk dünyaya getirmiş ikisinde regl olmuş.Biri dört ay,diğeri doğurana kadar devam etti derdi.Azmı oluyordu çok mu bilmiyorum.

Arkadaslar bende bı soru sormak istiyorum aranızda yeniyim bı an önce cevaplarsanız sevinirim.. Bnm sorum söyle benm son iki adetim biri 36 gün aralikla ( stresli bı donemdi) altı gün sürdü bu altı gunün icinde 2 gün asiri miktarda kanamam oldu ikincisi ise 28 gün sonra 4 gün sürdü bu 4 gunün Bi gunü asır'ı kanamalı gecti sorum söyle su an karnımın alt kısmında bu gün bı sancı hissettim ben adet gördüğüm icin hamile olmadığıma kanaat getirmiştim ancak bu üstüne gorma olayı kafamı karistirdi acaba ben simdi hamile olabilir miyim bu Ağrı disinda hiç bır hamilelik belirtim yok bu kadar kanamaya bu kadar adete üstüne gormuş olabilir miyim ??

Arkadaslar bende bı soru sormak istiyorum aranızda yeniyim bı an önce cevaplarsanız sevinirim.. Bnm sorum söyle benm son iki adetim biri 36 gün aralikla ( stresli bı donemdi) altı gün sürdü bu altı gunün icinde 2 gün asiri miktarda kanamam oldu ikincisi ise 28 gün sonra 4 gün sürdü bu 4 gunün Bi gunü asır'ı kanamalı gecti sorum söyle su an karnımın alt kısmında bu gün bı sancı hissettim ben adet gördüğüm icin hamile olmadığıma kanaat getirmiştim ancak bu üstüne gorma olayı kafamı karistirdi acaba ben simdi hamile olabilir miyim bu Ağrı disinda hiç bır hamilelik belirtim yok bu kadar kanamaya bu kadar adete üstüne gormuş olabilir miyim ??

Cevap yok mu?? :KK43:(

benim annem kardeşime hamileyken olmuştu ama bildiğim kadarıyla çok az adet kanı geliyor ve bir rivayete göre öyle olan bebekler çok güzel oluyor ki benim kardeşimde öyle. Yalnız bunun olma olasılığı binde bir. Bizde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor eşimde bunu duymuş olucak ki bana olsun belki yinede hamilesindir diye her ay ümitleniyor. Hatta Alişveriş merkezi girişlerinde beni x-rayden bile geçirmiyo ne olur ne olmaz diye:) Allah hepimize hayırlısını versin cnm.

ben yasadım cnm 5 gün adet oldum bidiğin adet ama hap kulandım düşürdüm bilmeden

geçen adetim 1 gün gecikmeli geldi adetim boyunca da midem bulandı. arkadaşımın birinin başına gelmiş 3 gün adet görmüş mide bulantısından şüphelenmiş sonra öğrenmiş ki hamile :) onun anlattıklarıyla ben de hemen test yaptım adetin 6.günü sonuç negatif:KK43: Her şeyden önce hayırlısı, Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder. bugün 10. gün ama hala bulantım var galiba yine idrar yolu enfeksiyonu:KK43:

Arkadaşlar ben 25. Gunde kahve lekelenmem oldu iki gun surdu yerlesmemi diye dusunurken bugunde kırmızı lar geldi ama reglimi 31-32 sinde bekliyordum 27. Gun reglu olmam için erken bunda bi gariplik yokmu cokta umutlanmstim progesteron olcturmustum 18 cikti ...bi sorunum yoktur dimi yumurtlamada 4 aydir istiyorz bebis bu ayda umutlanmistm okadar :KK43:((((

bende artik istiyorum cocuk 2 yildir kirunmasz iliski yasiyorum ama olmuyo butun testlerim normal fakat esimi bir turlu doktora gotremiyorum:KK50:

Ben regl döneminde hamile kalmıştım canım.Çok düşük bir ihtimalmiş doktorum söylemişti.

X