Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Kız arkadaşı ne yapsın, tabi ki karşı cins.Karşı cins ilgisi mi yoksa kız arkadaş ilgisi mi?
Normal, Psikolojini düzeltmediğin sürece normal.Kizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Karşı cinsKarşı cins ilgisi mi yoksa kız arkadaş ilgisi mi?
Sarmiyorsa yazma. Seni sarsin diye konu acmiyorum. Ailemide katip durma canimi sıkıyorsunNormal, Psikolojini düzeltmediğin sürece normal.
Rainyy konuların zerre sarmıyo artık sitede kendimi bildim bileli sadece erkek de erkek diye konu açıp duruyorsun. Hayal ürünüyse konuların cidden sıktı artık, yeni bişey türet ona sar. Yok gerçekse ben senin aileni bulup durumunun kötülüğü hakkında uyarmak istiyorum. Seni yatırıp tedavi etmeleri lazım
Neden illa birine ihtiyaç duyuyorsun?? kendi kendinle ilgilen, kendini sev, kendini umursa. Hayatına illa bir başrol arama, kendi hayatının başrolü ol.Kizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Hiç normal değilKizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Üşenmedim saydım tam 175. konusuymuş aynı çizgideki.Neden illa birine ihtiyaç duyuyorsun?? kendi kendinle ilgilen, kendini sev, kendini umursa. Hayatına illa bir başrol arama, kendi hayatının başrolü ol.
Bu kaçıncı konun bunla ilgli sanki öyle hatırlıyorum.
Haha saymis olamazsin 175 taneyi.Üşenmedim saydım tam 175. konusuymuş aynı çizgideki.
Rainyy klinik vakasın yemin ederim.
Saydım, 3 dakikamı aldı. Senin bütün hayatın böyle be güzelim. Ne olacak senin bu halin?Haha saymis olamazsin 175 taneyi.
E sende normal degilsin o zaman jdjdjd
O zaman işin zorKarşı cins
Yo bende cok takmiyorum eskisi gibi.Saydım, 3 dakikamı aldı. Senin bütün hayatın böyle be güzelim. Ne olacak senin bu halin?
Sen bana tavsiye verecek yeterlilikte değilsin bebeyim, zorlamaYo bende cok takmiyorum eskisi gibi.
Bence ugrasma boyle seylerle
Yo verdim bileSen bana tavsiye verecek yeterlilikte değilsin bebeyim, zorlama
Aman çok korktum Kendi cezanı kendi hayatını yaşayarak çekiyosun zaten , yazık ailene de çektiriyorsun haberleri varsa klinik boyutundan tabiSarmiyorsa yazma. Seni sarsin diye konu acmiyorum. Ailemide katip durma canimi sıkıyorsun
Cok bos yapiyorsun sen ya. benimle ilgilenicegine kendi hayatina baksana senAman çok korktum Kendi cezanı kendi hayatını yaşayarak çekiyosun zaten , yazık ailene de çektiriyorsun haberleri varsa klinik boyutundan tabi