• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi?

Kizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Normal, Psikolojini düzeltmediğin sürece normal.
Rainyy konuların zerre sarmıyo artık sitede kendimi bildim bileli sadece erkek de erkek diye konu açıp duruyorsun. Hayal ürünüyse konuların cidden sıktı artık, yeni bişey türet ona sar. Yok gerçekse ben senin aileni bulup durumunun kötülüğü hakkında uyarmak istiyorum. Seni yatırıp tedavi etmeleri lazım

Normal, Psikolojini düzeltmediğin sürece normal.
Rainyy konuların zerre sarmıyo artık sitede kendimi bildim bileli sadece erkek de erkek diye konu açıp duruyorsun. Hayal ürünüyse konuların cidden sıktı artık, yeni bişey türet ona sar. Yok gerçekse ben senin aileni bulup durumunun kötülüğü hakkında uyarmak istiyorum. Seni yatırıp tedavi etmeleri lazım
Sarmiyorsa yazma. Seni sarsin diye konu acmiyorum. Ailemide katip durma canimi sıkıyorsun

Kizlar hickimse ilgi gostermiyor bende biri ilgilensin istiyorum. Normal mi bu durum kimsenin umursamamasi.
Neden illa birine ihtiyaç duyuyorsun?? kendi kendinle ilgilen, kendini sev, kendini umursa. Hayatına illa bir başrol arama, kendi hayatının başrolü ol.

Bu kaçıncı konun bunla ilgli sanki öyle hatırlıyorum. :işsiz:

Neden illa birine ihtiyaç duyuyorsun?? kendi kendinle ilgilen, kendini sev, kendini umursa. Hayatına illa bir başrol arama, kendi hayatının başrolü ol.

Bu kaçıncı konun bunla ilgli sanki öyle hatırlıyorum. :işsiz:
Üşenmedim saydım tam 175. konusuymuş aynı çizgideki.

Rainyy klinik vakasın yemin ederim.

Back