Arkadaşlar merhaba bu formu açmamdaki tek sebeb anliz yapmak , çoğunlukla duyduğum doğumlar son 2 yıldır hep sezeryan bunun tesadüf olduğunu düşünemiyorum artık, lütfen es geçmeyin ve normalmi yoksa sezeryanmı yaptınız kaç kilo doğdu neden sezeryan oldunuz , ne zaman doğum yaptınız yazarsanız hepimiz bu sonucu öğranmiş olacağaız çok öptüm sizi ve bebişlerinizia.s.
BEN MESELA NORMAL DOĞUM YAPTIM 35 HAFTALIK DOĞDU KIZIM 2.360 KG 42CM BOYU VARDI 24/12/2007DE DOĞDU ALBÜMDE BEBİŞİMİN RESİMLERİ VAR PROFİLDEN GÖREBİLİRSİNİZ
canım benım evet tesaduf degıl bencede.annelerın normal dogum korkusu doktorların sezeryandan kazandıkları derken gıderek cogalıyor malesef.
benım ıkı kızım var ve ıkısınıde denedım.yanı sezeryanı mecburen oldum.
ılk kızımı normal ddogum yaptım ve yolda dogurmak uzereyken yetıstım hastaneye:)))
5dk surmedı dogumun agı sancı cekmedım.:)))))
ıkıncı kızımıda kesınlıkle normal ıstıyordum.ama hamılelıgımdekı testlerımde sorun vardı,ve temmuzda dogum yapacaktım.22kılo aldım cok sıcaktı.son ana kadar normal derken kı doktorumda ılk dogumumdan bılıyor normal ıstedı.son hafta suyumun cok azaldıgını dogumda susuz kalırsak sorun olacagını soyleyınce mecburen sezeryan oldum.
39haftalık ve 2500dogdu kızım.
ılk dogumu normal yasamanın verdıgı rahatlık gıbı sandım ama cok zor.agrım sancım cok olmadı .bunyem kuvvetlıdır ama netıcede amelıyat ve kat kat dıkısler var.ılkınde aynı gun kalkıp evımde ısıme baktım.bunda 15gun cok dıkkat ondan sonra hala dıkkat.
ılkınde 16kılo aldım geldım hemen verdım,
bunda 22 kılo aldım 12sı kaldı ve gobekte kalmıstı.
normalde 40kılo bır bayanım,yuruyuslere basladım 3ay once.her saabh yuruyorum 2saat,
gobegıme yenı yenı mekık cekıyorum oda erıdı.
sımdı 9kılom kaldı,49 kıloyum
gercı vermek ıstemıyorum.ama bunyem kılo tutmuyor.
(((((((((((((
ama kesınlıkle normal dogum canlarım.:))))))))))