Normal Mi? Sezeryan Mi Yaptiniz?

bende 24 saat sancıdan sonra mecburı sezeryan oldum cunku bebegım kanala ınemedı ve bende sancıdan olucem sandım oğlöum
6 şubat 2008 de 3170 gr 49 cm boyunda dogdu

NE O BEBİŞE ALKOLU FALAMI VERDİN YOKSA SARHOŞ OLUP YOLU BULAMAMIŞlaelaelaelaelae

ŞAKA BİR YANADA AH CANIM BENİM ALLAHIN İZNİYLE KURTULMUŞSUNUZ NE GÜZEL SANCI ÇEKMEK GERÇEKTEN ZOR

MAŞALLAH ALLAH BİRLİKTELİĞİNİZİ DAİM ETSİN NAZARLARDAN KORUSUN...

ben hep sezeryan ıstıyordum.:çok üzgünüm: çümki korkuyordum doktorumda bebek zayıf dıye normal doguma ıkna ettı benı. gönlüm razı deıldı ama kucuk dıye kabul ettım..
40. hafta osnunda kontorle gttım tekrar eşi yaşlanmıs bana yenı soyledı 20 gundur takıp edıyormus hıc gelısme olmamıs..
dedı ya yarın sunı sancıyla dogurtucam yada sezeryan şutarafagitti

ve asırı derece grıptım..ve anestezı tehlıkelıydı öksürüğüm vardı spinal sezeryan oldu.. 9ay once dogum yaptım..bidaha olsa yıen sezeryan yaparım cunkı doktorumu sancı odasında bekeldım gördüm normal dogum annelerını :roflol:
korkutmayımda hamişlerı arkadasımda 15 dkıkada suyu geldı dogum yaptı bıttı:bbo:

36+5 haftadayken bebeğim daha fazla dayanamadı acelesi vardı sanırım normal doğum yaptım zatende öyle istiyordum.

Ben 38+2 de normal dogum yaptim ama tansiyon sebebiyle epidural vurdular korkudan acidan yukselmis tansiyonum epidurali vurulduktan yarim saat sonra normale dondu tansiyonum.Allah nasip ederse bundan sonraki dogumlarimida normal yapicam.Bence bir aksilik olmadigi surece herseyin normali guzel

benımde kotdon boybnuna 2 kez dolanmıstı 37 haftalıkken nısanım gelmesıyle sezeryanae alındım 6.3.2008 tarıhınde 3 kılo 48 cm bır oglum oldu sımdı masllah teyzelerı 7 kıloo zaten kordon boynunda olmasada yınede ben sezeryan olmayı ıstıyordum korkudannn

maşallah iyi gunlerde büyütün

Son düzenleme:
ben sezeryanla dogum yaptım..28 hazıran 2007 de.sezeryan olmamın sebebi bebısın bı tulu gelmemesıı.yanı doktorun werdıgı tarıhı gectı ben 2 gun daha bekledım yok ne sancı ne acılmaa.bende daha fazla beklemeden aldırdım gunum dolmustu dusunuyorumda ıyıkı sezeryan yapmısım eger aldırmasaydım eger bebıs 1 hafta daha ıcerde kalsa kılolu dogacaktı bu sefer normal dogumda zorlanıcaktım.kılosu ıyı dogmustu cunku zaten.herseyın hayırlısııı

cnm benimde 5.5.2008de dogum yaptım sezeryan boynunda 2defa kordon dolanması vardı bebegim 3 kilo 52 cm olduuuuu

Bende 15 Gün önce Sezeryanla Doğumö Yaptim Ameliyat çok Rahat Uyandiğinda Bbişin Kolarinda Ama Biraz Ağrin Oluyo Tabi Normalden Iyidir

arkadaşlar şuana kadar
sezeyan 15
normal 8

ve evet herzaman olduğu gibi sezeryan önde gidiyor , ve gördüğüm kadarıyla sezeyan olanların çoğuda sorun yaşadıkları için sezeryan olmuşlar, demek ki artık hava kirliliğindenmidir yediğimiz< hormonlu gıdalardanmıdır giydiklerimimzdenmidir bilimyorum ama çoğumuz doğumumuzu ameliyat olarak yapmak zorunda kalıyoruz ben erken doğum yapmıştım ve 35 haftalık doğmuştu kızım ....
benim eşim 5 kilo doğmuş ve annem hiç dikişsiz doğum ytapmış şimdi 3999 olunca sezeyan diyorlar neyse tabi şimdi imkanlarda var belki sezeryan kaç bebek ve annenin canını kurtardı
Allah sağlık görevlilerimize yardım etsin ,,,

önce sağlık arkadaşlar
Allah evlatlarınızı size bağışlasın VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR EYLESİN
a.s.

Sali Günü Sezeryan Doğum Yaptim.hem Bebeğimin Doğduğunu Gördüm Hem De Aci çekmedim.sivi Azalmasi Olduğu Ve Baş Pelvis Uygunsuzluğundan Dolayi Oldu.ama Iyikide Sezeryan Olmuşum Diyorum.2.gün Ayaktaydim Ve şuan Her Işimi Kendim Görüyorum.oğlum Kuzey 3360 Gr 53 Cm Doğdu.benden 6 Kilo Gitti.

bende sezaryan oldum hep dua ederd,m hayırlısı ne ise olsun die sezaryan hayırlısı imiş çünkü normal doğum yapsaydım tekrardan bi amelihat geçirmek zorunda kalacakmışım çünkü miyom(kist) varmış ve doğumda görmüş doktor almış şükür rabbime sezaryandan şimdilik memnunum tek sorun bel ağrısı aşırı ayakta kalınca

canım benım evet tesaduf degıl bencede.annelerın normal dogum korkusu doktorların sezeryandan kazandıkları derken gıderek cogalıyor malesef.
benım ıkı kızım var ve ıkısınıde denedım.yanı sezeryanı mecburen oldum.
ılk kızımı normal ddogum yaptım ve yolda dogurmak uzereyken yetıstım hastaneye:)))
5dk surmedı dogumun agı sancı cekmedım.:)))))
ıkıncı kızımıda kesınlıkle normal ıstıyordum.ama hamılelıgımdekı testlerımde sorun vardı,ve temmuzda dogum yapacaktım.22kılo aldım cok sıcaktı.son ana kadar normal derken kı doktorumda ılk dogumumdan bılıyor normal ıstedı.son hafta suyumun cok azaldıgını dogumda susuz kalırsak sorun olacagını soyleyınce mecburen sezeryan oldum.
39haftalık ve 2500dogdu kızım.
ılk dogumu normal yasamanın verdıgı rahatlık gıbı sandım ama cok zor.agrım sancım cok olmadı .bunyem kuvvetlıdır ama netıcede amelıyat ve kat kat dıkısler var.ılkınde aynı gun kalkıp evımde ısıme baktım.bunda 15gun cok dıkkat ondan sonra hala dıkkat.
ılkınde 16kılo aldım geldım hemen verdım,
bunda 22 kılo aldım 12sı kaldı ve gobekte kalmıstı.
normalde 40kılo bır bayanım,yuruyuslere basladım 3ay once.her saabh yuruyorum 2saat,
gobegıme yenı yenı mekık cekıyorum oda erıdı.
sımdı 9kılom kaldı,49 kıloyum
gercı vermek ıstemıyorum.ama bunyem kılo tutmuyor.(((((((((((((
ama kesınlıkle normal dogum canlarım.:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…