Arkadaşlar merhaba bu formu açmamdaki tek sebeb anliz yapmak , çoğunlukla duyduğum doğumlar son 2 yıldır hep sezeryan bunun tesadüf olduğunu düşünemiyorum artık, lütfen es geçmeyin ve normalmi yoksa sezeryanmı yaptınız kaç kilo doğdu neden sezeryan oldunuz , ne zaman doğum yaptınız yazarsanız hepimiz bu sonucu öğranmiş olacağaız çok öptüm sizi ve bebişlerinizia.s.
BEN MESELA NORMAL DOĞUM YAPTIM 35 HAFTALIK DOĞDU KIZIM 2.360 KG 42CM BOYU VARDI 24/12/2007DE DOĞDU ALBÜMDE BEBİŞİMİN RESİMLERİ VAR PROFİLDEN GÖREBİLİRSİNİZ
36+4 haftamda kontrole gitmiştim apar topar doğuma alındım hem plesanta öndeydi hemde protein yükselmesi sonucu sezeryanla doğum yaptım. Kızım 2,870 gr 46 cm doğdu şimdi 5aylık turp gibi maşallah...
37 haftalık doğum yaptım.nişan geldi 4,5 -5 cm açılmam oldu ve suni sancıyla normal doğum yaptım.01.04.2008 de 2280 gr 47 cm bir kız doğurdum.ve kolay bir doğumdu
lalex çok merak ettimde sancılarn başlamadığı için suni sancı verilerek doğum yapmışsınız gittiğinde hiç açılma yokmuydu suni sancı ilemi açılma oldu ben 39 uncu haftanın içindeyimde merak ediyorummm anlatırsan sevinirim
bende 24 saat sancıdan sonra mecburı sezeryan oldum cunku bebegım kanala ınemedı ve bende sancıdan olucem sandım oğlöum
6 şubat 2008 de 3170 gr 49 cm boyunda dogdu
ben 12 nisanda sezeryanla doğum yaptım normal düşünüyordum fakat suyum azalmış ve bebeğimin kalp atımı yavaşlamış diye 38. haftada sezeryanla doğurdum 2600 doğdu 49 cm