Normal mi problem mi? :(

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Selam kizlar.
Oncelikle 1) Ben reglimin baslamasindan once 1hafta kadar asiri bacak agrisi cekiyorum, geceleri falan uyurken rahatsiz oluyorum. Bel agrim falan da oluyor ama bunlar reglimin ilk gununden once 6-7gun suruyor.

2) Kendimi bildim bileli adetlerim cok duzensiz. Normali 28-35 gun ama benimkinin gunu belli olmuyor en az 33 gunde bir. Iste bazen 35 gunde 1 oluyorum bazen 37gunde bazen 39. 40i gectigini gormedim ama.

Sizce bunlar normal mi? Arkadasimin biri az yumurtluyorsun sanirim demisti. Doktora gidicem ama gitmeden once bir fikirlerinizi almak istiyorum. Benim gibi adet düzensizliği olup da kolayca hamile kalabilen var mi bu normal bir sey mi yoksa ileri de hamile kalmak istediğimde bir problem olur mu?

Sen bi doktora gorun yine bence benim adetim erken gelme konusunda dengesiz hormon testinde bisi cikmiyo inşallah bi sorun yoktur sendede

Ben hafif düzey polikistiğim ve tek belirtim aynen seninki gibi bir adet şeklim olması.
Her ay adet olduğum için doktorlar bir sorun olmadığını söyledi.
Hiç çocuk denemesi yapmadık, ama doktor hamile kalmamda bir sorun olmayacağını söylemişti.

Bence doktora git muhtemelen adet düzenleyici ilaç verir ve de ilerde hamile kalmak tamamen nasip kısmet benim bir sürü arkadaşım kızken yumurtalık kist sancı vs problemi yasayip ilk aydan hamile kaldı bazıları ise hiç sorunu yok 2-3 yıl sabretti :-\ Allah gönlüne göre versin herkesin... sana acil sifalar dilerim canım

Bence de kesinlikle bir doktora görünmelisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…