damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 416 Salı 19:34 Konu Sahibi damlaainkorea #1 Çok duygusal olan "sorunlu" , gülen "sorunlu", ağlayan "sorunlu" , kaygılı olan anskiyeteli, kaygısız olan narsist teşhis koymak bu kadar kolay mı ya? Nerede bu normal insanlar ben hiç tanışmadım
Çok duygusal olan "sorunlu" , gülen "sorunlu", ağlayan "sorunlu" , kaygılı olan anskiyeteli, kaygısız olan narsist teşhis koymak bu kadar kolay mı ya? Nerede bu normal insanlar ben hiç tanışmadım
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.747 2.868 29 Salı 19:35 Konu Sahibi damlaainkorea #2 Çoğu video (hepsi değil) boş içerik psikologluk bu değil
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 416 Salı 19:36 Konu Sahibi damlaainkorea #3 payedar .!.: Çoğu video (hepsi değil) boş içerik psikologluk bu değil Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ya, herkes kendine bir hastalık bulabilir çok rahat bir şekilde bu profillere bakıp bence bu insanları daha çok endişelendiriyor
payedar .!.: Çoğu video (hepsi değil) boş içerik psikologluk bu değil Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ya, herkes kendine bir hastalık bulabilir çok rahat bir şekilde bu profillere bakıp bence bu insanları daha çok endişelendiriyor
Delirtiyor Sen kalbime denk gelen küçücük şey👼🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2020 8.250 36.064 Salı 19:39 Konu Sahibi damlaainkorea #4 İnstagram psikologlarını takip etmeyenler normaldir
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 416 Salı 19:40 Konu Sahibi damlaainkorea #5 Delirtiyor .!.: İnstagram psikologlarını takip etmeyenler normaldir Genişletmek için tıkla... Takip etmiyoruz zaten zorla önümüze çıkıyor
Delirtiyor .!.: İnstagram psikologlarını takip etmeyenler normaldir Genişletmek için tıkla... Takip etmiyoruz zaten zorla önümüze çıkıyor
Delirtiyor Sen kalbime denk gelen küçücük şey👼🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2020 8.250 36.064 Salı 19:40 Konu Sahibi damlaainkorea #6 damlaainkorea .!.: Takip etmiyoruz zaten zorla önümüze çıkıyor Genişletmek için tıkla... İşin şakası, ciddiye almayın hiçbirini boşverin.
damlaainkorea .!.: Takip etmiyoruz zaten zorla önümüze çıkıyor Genişletmek için tıkla... İşin şakası, ciddiye almayın hiçbirini boşverin.
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 416 Salı 19:41 Konu Sahibi damlaainkorea #7 Delirtiyor .!.: İşin şakası, ciddiye almayın hiçbirini boşverin. Genişletmek için tıkla...