normal hayatta sporcu sütyeni kullanan var mı

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
bu konuyu baska yerede catım ama tık yok sizler ameliyat olupta kullanıyosunuz ama ameliyattan önce kullanan var mı? kıyafette nasıl duruyo sadece onu merak ettim

valla güzelim göğüs yok ki sporcu sütyeni takalım sen en iyisi git dene kıyafet üzerinden de bak. hoşuna giderse alırsın. göğüslerin büyükse bence güzel durur.

ben amelıyat olalı 3 ay oldu..amelıyatımın 1. haftasından sonra basladım kullanmaya hala daha sporcu kulllanıyorum cok rahat..sporcu alcaksanda nbb tavsıye ederım cok gusel toparlıyo ve cok rahatt bıde sıkı tuttugu ıcın daha kullanıslı ve fıyat olarakta uygun..ama goguslerın bıras buyukse al yoksa kucuk gosterırler..ev ıcınde ve dısarıdada kullanabılırsın..o desteklı sutyenlerden sonra bu cok rahat..

Bende kullanıyorum ama göğüslerim büyük olmadığı için kıyafetlerde hoş durmuyor bende, çok rahat olduğu için evde kullanıyorum

saolun kızlae netim yoktu bakamamıştım bende denemeyi düşünüyorum en iyisi denyip görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…