- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.522
- 333
reflüm yok, ben çok öksürüyordum. Herkeste aynı olucak diye bir şey yok tabi. Kiminde hapşırma burun akıntısı vs olur, kiminde öksürükte eşlik eder. Hatta astıma çevirmeden önce burun akıntısı, hapşurma vs yoktu öksürük çoktureflunuz de olmasın?ben de astım atağım haricinde pek öksurmuyorum alerjiden.
Ablacım biz ne bilelim normal grip misin corona mısınHanımlar merhaba. 3 gündür üşüttüm diyordum genzim tıkalı boğazım ağrıyordu , dün sesim grip gibi oldu bugünde hapşırık öksürük her tarafım agriyor. Koku alabiliyorum çok az belki gitmiştir ama tat sadece genzime gelipte yutarken var. Dilim uyuşuk gibi üstünde yag var gibi ...normal giripte vardi hayatımızda demi ?
Ablacım biz ne bilelim normal grip misin corona mısın
Acaba öyle miyim böyle miyim derken kim bilir kaç kişi ile temas ediyorsunuz.
Belirtileri söyleyin hamile olduğunuzdan test yaparlar çözümü olur hiç değilse.
Bi de mümkün olduğu kadar evden çıkmayın diğer insanlarıda düşünerek
Ankarada yasıyorum zaten dışarı çıkmıyorum.Ablacım biz ne bilelim normal grip misin corona mısın
Acaba öyle miyim böyle miyim derken kim bilir kaç kişi ile temas ediyorsunuz.
Belirtileri söyleyin hamile olduğunuzdan test yaparlar çözümü olur hiç değilse.
Bi de mümkün olduğu kadar evden çıkmayın diğer insanlarıda düşünerek
Öncelikle senden benden vazgeçip bi sizli bizli mi olsak ne bu samimiyet ?neden bu atarlı cevaplar, farzet ki gerçek hayatta bir tanıdığın sordu bunu sana böyle mi cevap verirsin,
hayır aynen şöyle dersin;
-değilsindir canım, bu aralar böyle hisseden fazla, için rahat olsun emin olmak istiyorsan istersen bir de test yaptır, hamilesin ya daha kolay yaparlar.
nasılsa görmuyoruz tanımıyoruz diye höt höt kızar gibi konuşmaya ne gerek var insanlarla.
Uslubumdan dışarı cıkıp cıkmadığımı mı anlıyorsunuz gerçekten vallahi pes nasıl bi yetenek bu böyleAnkarada yasıyorum zaten dışarı çıkmıyorum.
Burdakiler müneccim değil ama içimi ferahlatmak icin soruyorum.
Herkes kendinden bilir mis demekki siz geziyorsunuz. Biz gezmiyoruz.
UslubunuDan diğer insanları düşündüğünüzü hiç sanmıyorum.
Cnm ben demliğe bir kaç bardak su koyuyom kaynıyor kaynayan suya zencefil kırıp atiyom beş dk kaynatıp iciyom bide aynen böyle yapıp sonra kuru çay atiyom içine iki şekildeZwncefil çayı nasıl.oluyor
Çok tşk ederm şifa olsunCnm ben demliğe bir kaç bardak su koyuyom kaynıyor kaynayan suya zencefil kırıp atiyom beş dk kaynatıp iciyom bide aynen böyle yapıp sonra kuru çay atiyom içine iki şekilde
Koronadan bildiriyorumHanımlar merhaba. 3 gündür üşüttüm diyordum genzim tıkalı boğazım ağrıyordu , dün sesim grip gibi oldu bugünde hapşırık öksürük her tarafım agriyor. Koku alabiliyorum çok az belki gitmiştir ama tat sadece genzime gelipte yutarken var. Dilim uyuşuk gibi üstünde yag var gibi ...normal giripte vardi hayatımızda demi ?
Sağol cnm inşallahÇok tşk ederm şifa olsun
Öncelikle senden benden vazgeçip bi sizli bizli mi olsak ne bu samimiyet ?
Nerden anladınız kızdığımı harflerim mi kızardı duman falan mı attım ?
Ayrıca konu sahibi sordu ben cevapladım siz kimsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?