• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal grip mi ?

reflunuz de olmasın?ben de astım atağım haricinde pek öksurmuyorum alerjiden.
reflüm yok, ben çok öksürüyordum. Herkeste aynı olucak diye bir şey yok tabi. Kiminde hapşırma burun akıntısı vs olur, kiminde öksürükte eşlik eder. Hatta astıma çevirmeden önce burun akıntısı, hapşurma vs yoktu öksürük çoktu

Hanımlar merhaba. 3 gündür üşüttüm diyordum genzim tıkalı boğazım ağrıyordu , dün sesim grip gibi oldu bugünde hapşırık öksürük her tarafım agriyor. Koku alabiliyorum çok az belki gitmiştir ama tat sadece genzime gelipte yutarken var. Dilim uyuşuk gibi üstünde yag var gibi ...normal giripte vardi hayatımızda demi ?
Ablacım biz ne bilelim normal grip misin corona mısın
Acaba öyle miyim böyle miyim derken kim bilir kaç kişi ile temas ediyorsunuz.
Belirtileri söyleyin hamile olduğunuzdan test yaparlar çözümü olur hiç değilse.
Bi de mümkün olduğu kadar evden çıkmayın diğer insanlarıda düşünerek

neden bu atarlı cevaplar, farzet ki gerçek hayatta bir tanıdığın sordu bunu sana böyle mi cevap verirsin,
hayır aynen şöyle dersin;
-değilsindir canım, bu aralar böyle hisseden fazla, için rahat olsun emin olmak istiyorsan istersen bir de test yaptır, hamilesin ya daha kolay yaparlar.

nasılsa görmuyoruz tanımıyoruz diye höt höt kızar gibi konuşmaya ne gerek var insanlarla.

Ankarada yasıyorum zaten dışarı çıkmıyorum.
Burdakiler müneccim değil ama içimi ferahlatmak icin soruyorum.
Herkes kendinden bilir mis demekki siz geziyorsunuz. Biz gezmiyoruz.
UslubunuDan diğer insanları düşündüğünüzü hiç sanmıyorum.

neden bu atarlı cevaplar, farzet ki gerçek hayatta bir tanıdığın sordu bunu sana böyle mi cevap verirsin,
hayır aynen şöyle dersin;
-değilsindir canım, bu aralar böyle hisseden fazla, için rahat olsun emin olmak istiyorsan istersen bir de test yaptır, hamilesin ya daha kolay yaparlar.

nasılsa görmuyoruz tanımıyoruz diye höt höt kızar gibi konuşmaya ne gerek var insanlarla.
Öncelikle senden benden vazgeçip bi sizli bizli mi olsak ne bu samimiyet ?
Nerden anladınız kızdığımı harflerim mi kızardı duman falan mı attım ?
Ayrıca konu sahibi sordu ben cevapladım siz kimsiniz :)

Ankarada yasıyorum zaten dışarı çıkmıyorum.
Burdakiler müneccim değil ama içimi ferahlatmak icin soruyorum.
Herkes kendinden bilir mis demekki siz geziyorsunuz. Biz gezmiyoruz.
UslubunuDan diğer insanları düşündüğünüzü hiç sanmıyorum.
Uslubumdan dışarı cıkıp cıkmadığımı mı anlıyorsunuz gerçekten vallahi pes nasıl bi yetenek bu böyle 🤩
İçinizi ferahlatmak için normal bi süreçte olsak herkes önemsiz çok üstünde durma der ama siz hem iki canlı hemde saçma sapan bir virüs içerisinde olduğumuz için ekstra dikkat etmelisiniz. Demek istedim ama nerdee? Farklı algılar farklı yorumlar :)Neyse umarım her şey yolundadır.
Ama yine de nacizane fikrim bi sağlıkçı kızı olarak ateş takibinizi yapın en kötü ihtimalle iniş çıkışlar olursa belki test yaptırmanız gerektiğine dair bi işaret alırsınız.

Hanımlar merhaba. 3 gündür üşüttüm diyordum genzim tıkalı boğazım ağrıyordu , dün sesim grip gibi oldu bugünde hapşırık öksürük her tarafım agriyor. Koku alabiliyorum çok az belki gitmiştir ama tat sadece genzime gelipte yutarken var. Dilim uyuşuk gibi üstünde yag var gibi ...normal giripte vardi hayatımızda demi ?
Koronadan bildiriyorum🙈 koku tamamen gidiyor koronada. 8 gün sıfır kokuyla yaşadım. Çöpü açıp kokluyordum ona rağmen sıfırdı.

Aaaa çok cok gecmisolsun normal giripte olabilir tabiki bende bekleyeyim biraz. Çok geçmiş olsun insallah😪

Valla ben de hastayım birkaç gündür boğaz ağrısı, kırgınlık var. Sanırım mevsim değişiminden. Temas şüpheniz var mı ona göre hareket edin bence. Bol bol da yemek, meyve sebze yiyin sıvı tüketin.

Kaynim ayni belirtilerle 10 gun direndi test yaptirmadi. Bitkinlik ve usume de vardi onda. Onceki gun test yaptirmis pozitif. Suan karantinada eve gunde 3 sefer polis geliyormus evde mi diye denetlemeye.
Sizi korkutmak istemem ama hamilesiniz bence test yaptirmanizda fayda var.

Covid testi yaptırmadan bilmenin hiçbir yolu yok kaç doktorla konuştuysam aynı şeyi söyledi

Siz kendinizi yine de iki hafta korona gibi izole edin kimseyle gorusmeyin, dışarı çok çok zorda kalmadıkça çıkmamaya çalışın. Bol c vitamini alın.

Hamile hamile de test vermeye gitmeye gerek var mı belirtiler bu sekildeyken bilemiyorum.. çünkü orası da inanılmaz kalabalık ve koronali dolu olacak..

Öncelikle senden benden vazgeçip bi sizli bizli mi olsak ne bu samimiyet ?
Nerden anladınız kızdığımı harflerim mi kızardı duman falan mı attım ?
Ayrıca konu sahibi sordu ben cevapladım siz kimsiniz :)

başkasına ablacım diyen biri benimle sizli bizli konuşma şansını kaybetmiştir,sorry.

Back