Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Son düzenleme: