Doğuma Hazırlık normal dogumun artıları ve eksileri..?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
slm kızlar ne kadar okuyup duysakta tecrübeli anneler normal dogum ve sonrasında ne gibi sorunlar yasadız bizimle paylasabilirmisiniz a.s.

henüz doğurmadım ama benim normal doğum yapanlardan aldığım bilgiye herşey doğum yapana kadar, doğum yaptıktan sonra hiç bi dezavantajını duymadım ben.

mrb 7 ay önce normal doğum yaptım
tek sıkıntım doğum sonrası kanamam azalmaya başladığında hiç birzaman vazgeçmeyeceğim sorun yaşamadığım normal ped (orkid olan) kullandım
yüzeyi naylonlu olduğu için pişik oldum
size tavsiyem pamuklu pedler kullanın
bunun dışında sorunum olmadı

Bende 6 ay 6 gun once normal dogum yaptım.

Agrı esıgım cok yuksek oldugu ıcın kolay bır dogum yaptım. Acılmam hızlı ılerledı ve epıdurale bıle gerek kalmadı. Dogumhaneye gırdım 6 dk ıcınde dogum yaptım bunun ıcerısıne doktorumun hazırlanması da dahıl.

Kızkardesım dogumhanede 2 saat kaldı zor bır dogum oldu

Bence normal dogum da kısıye gore degısır. Vucut yapısı, agrıya dayanıklılıgı, bebegın gelısımı ve kılosu bu gıbı nedenler dogumu etkıler.

Ama anladıgım kadarıyla sen dogum sonrasında kı sıkıntılardan da bahsedıyorsun. Sonrasında bır dıkısım vardı o da kaynadı gıttı. Sadece ılk gun otururken bıraz canım acıyordu o kadar

X