- Konu Sahibi sinemis_gunes
-
Suda Doğumm... :)
TABİKİ NORMAL DOĞUM
bikere adı üstünde normal yani doğumun olması gereken şekli bu,ayrıca normal doğumdan sonraki mutluluğu bir daha yaşamak için herşeyimi verebilirim her kadının bu duyguyu mutlaka tatması lazım.
sezeryan asla böyle bir duyguyu veremez doğumdan sonra kahraman gibi hissediyor insan kendini bunu başarıyor olmanın verdiği mutluluk harika bir duygu.
ayrıca normal doğumda bebiş tertemiz çıkıyor ve doğuma hazırlanarak, dünyaya geleceğini bilerek geliyor dünyaya
sezeryanda ise sıcacık ve karanlık yuvasından bir anda soğuk bir eldivenli el çekerek alıyor onu. ışıklarıniçine , soğuk buz gibi bir doğumhanede geliyor dünyaya ve heryeri kan revan içinde oluyor. bu sezeryanın en kötü yanı bence bebeğe şok yaşatılıyor resmen.
doğumda sadece dikişiniz oluyor sezeryanda isekarnınız 7 katkesiliyor ve rahminizde kesiliyor artı anestezi alıyorsunuz.
normal doğum riskli diyorlar ya çok gülüyorummmmmmmm
canım sudamı doğum yaptın neden öyle dedin ki
Yok ay ben daha evli bile değilim :):) Suda doğum hakkında bilgim var baya.. Ben ileride sda doğum düşünüyorum . Acı diye bişey yok.. Hissetmiyomuşsun bile.
tabikide normal ben epidural normal oldum süüüper acı tabiki var ama en azından dayanılmıcak kadar degil
TABİKİ NORMAL DOĞUM
bikere adı üstünde normal yani doğumun olması gereken şekli bu,ayrıca normal doğumdan sonraki mutluluğu bir daha yaşamak için herşeyimi verebilirim her kadının bu duyguyu mutlaka tatması lazım.
sezeryan asla böyle bir duyguyu veremez doğumdan sonra kahraman gibi hissediyor insan kendini bunu başarıyor olmanın verdiği mutluluk harika bir duygu.
ayrıca normal doğumda bebiş tertemiz çıkıyor ve doğuma hazırlanarak, dünyaya geleceğini bilerek geliyor dünyaya
sezeryanda ise sıcacık ve karanlık yuvasından bir anda soğuk bir eldivenli el çekerek alıyor onu. ışıklarıniçine , soğuk buz gibi bir doğumhanede geliyor dünyaya ve heryeri kan revan içinde oluyor. bu sezeryanın en kötü yanı bence bebeğe şok yaşatılıyor resmen.
doğumda sadece dikişiniz oluyor sezeryanda isekarnınız 7 katkesiliyor ve rahminizde kesiliyor artı anestezi alıyorsunuz.
normal doğum riskli diyorlar ya çok gülüyorummmmmmmm
kesinlikle katılıyorum bende sezeryanla doğum yaptım bebeğin tehlikede ters geliyo dendi ve hemen aldılar çok erkendi belki devlet hastanesinde sonuna kadar beklerlerdi bilemiyorum neyse çok şükür sağsalim dünyaya geldi ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen hala açısını hissediyorum ve şimdi 2.çocuğu düşünüyorum ve bunu allah nasip ederse normal yapmayı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?