- Konu Sahibi sinemis_gunes
ben 4.5 aylık hamileyim ve epidural normal doğumu tercih ediyorum tabi son anda bir aksilik olmazsa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaklaşık 7 aylık hamileyim ve ilk günümden itibaren çoğu insanın aksine hep sezaryenden korktum, hala da korkuyorum...
doktorum alanında iyi ve gerçekten sonsuz güvendiğim biri ( önce Allah a emanetiz tabi ), hastanede çalışıyorum ve büyük ihtimal burada doğumum olacak, anestezist olarak da şiddetle önerilen bir isim var ama...ama işte korkuyorum...en nihayetinde sezaryen bir ameliyat ve Allah muhafaza bir komplikasyon olur diye aklım gidiyor
aslında yaptığım çok yanlış biliyorum, sonuçta normal de olabilir sezaryen de, ikisini de gözümüde facialaştırmamamız gerekir ki, mecbur kalıp yaptığımızda psikolojimiz bozulmasın...Allahtan sağlıklı ve zamanında bir doğum diliyorum kendime ve herkese...
bu arada bu 28 haftam itibariyle kızımın boynunda kordon dolanık, bu da normal doğumu etkileyebilir ama negatif düşünmek yoookkkkk[/QUOTE
benim kızımında boynunda kordon dolanmıştı bende tedirgin olmuştum ama doktorum merak etme bebekler kordonluda normal doğuyorlar diyince rahatlamıştım ( tabi kordon 1 den fazla dolanırsa o tehlikeli olabilirmiş yani normal doğuma engel olabilirmiş)
ama son anda belli olur dedii doktorum önceden bişey söylemek zor demişti
sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun, hep normal doğum yaptığını ve bebeğini kollarına alacağın o anı hayal et
o bambaşka bir duygu normal doğum yapmak çok ama çok güzel insan kendini insan üstü harika bir varlık gibi hissediyor, doğumdan sonra günahsız olmak da bambaşka bir mucize
ben mutluluktan 2 -3 gece doğru dürüs uyuyamamıştım