Y
YELDA83
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YELDA83
-
cnm şeker yüklemesi yapılıyor ama genetik olarak şeker yoksa hiç korkma bnm annem şeker hastası ama bende bile çıkmadı gebeliğe bağlı oluşabiliyor daha sık takip gerektiriyo kilo alımını kontrol altnda tutmak gerekiyor korkulacak bişey yok
bende baya hızlı kilo alıyorum.geçen gün biyerde okudum bebek iriyse annede şeker çıkması ihtimali yüksektir diyordur.bu hafta sonu şeker yüklemesi yapılacak.umarım bişey çıkmaz
ben kendi isteğimle sezaryen oldum ve önce allahın izniyle, sonra da sevgili doktorumun maharetli elleriyle,allah ondan razı olsun herşey mükemmel gitti ve sorunsuz bir ameliyat ve sonrasıydı.hastanede 1 gece kaldım ve ertesi gün evime gittim 1 hafta içinde tamamen iyileştim, duşumu aldım ve bebeğime konsantre oldum.. Binlerce kez şükürler olsun..
canım bence mecbur kalmadıkca kesınlıkle sezeryan olma,ben 3 sene once oldum hala dıkıslerım zaman zaman sızlar,agır bırsey kaldıramazsın,soguk bırsey ıcemezsın,cıplak ayakla duramazsın aksı taktırde dıkıslerının agrısından duramazsın...ben kesınlıkle tavsıye etmıyorum yarım ınsan gıbı oluyorsun,bence normal dogum en ıyısı ve en saglıklısı
merhabalar, beni "normal de normal" diye diye sezeryandan korkuttular. 40. Haftada suyum geldi ve önce sancım olmadığından ve açılma da olmadığından suni sancı çektim 2 saat.. Herkes için ağrı farklı birşey tarif edilemez ama ben normal doğum yapamadım ve yapsaydım bebişime birşey olurdu kesin.. Sancı çekmek çok zordu..2 saat sonra zaten bebek de aşağı inmedi ve gene açılma olmadı, sezeryan oldum.. 3 günde her işimi yapar oldum. Biraz dikiş yerlerin acıyor o kadar.. Normal doğum yapanlardan daha küçük bir karnım var (kiloluyum ama karnım küçüldü.) sanırım sezeyan için doktorunuzun gerçekten becerikli olması ve bünyenizin de sağlam olması gerekiyor.. Sütüm de az değil... Ne bileyim, ben normal doğum yapanlara hayret ediyorum, nasıl becermişler bravo.. çooook geniş ve çoooook rahat olmak lazım herhalde :uhm:
merhaba.kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.zaten bebeğini doğurduktan onu gördükten sonra hiç acın macın kalmıyor.hissediyorsun,ama inan acımıor.çabuk bitsinde bebeğimi koklyım diyorsun.arkadaşlar bişey sorcam normal doğumda dikiş atılırken uyuşturuluyor mu dikiş atılırken ağrı acı hissediliyor mu?
Arkadaşlar lütfen birisi bana akıl versin.normal doğumdan çok korkuyorum ama sağlıklı olanında o olduğunu biliyorum.şuan kendimi normal doğuma hiç hazır hissetmiyorum.özellikle normal doğum yapanlardan ayrıntıları istiyorum.siz olsanız hangisini seçerdiniz?
yelda canım kaç haftalıksın doğumun ne zaman??
Bende çok heyecan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?