Normal doğummu sezeryan mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi YELDA83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende baya hızlı kilo alıyorum.geçen gün biyerde okudum bebek iriyse annede şeker çıkması ihtimali yüksektir diyordur.bu hafta sonu şeker yüklemesi yapılacak.umarım bişey çıkmaz

bende baya hızlı kilo alıyorum.geçen gün biyerde okudum bebek iriyse annede şeker çıkması ihtimali yüksektir diyordur.bu hafta sonu şeker yüklemesi yapılacak.umarım bişey çıkmaz

güzelim bende de şeker çıktı ama benimki istenmeyen nedenlerden dolayı geç kaldı..ama ben başından beri dikkat ediyordum..diyet modunda besleniyordum.çok hızlı kilo alan bir yapım var çünkü.ama buna rağmen kilo alıyordum..benim gibi başkası beslense kesin en fazla 8 le bitirirdi hamileliğini..meğerse şekerdenmiş..hızlı alıyormuşum yada ne yesem yarıyormuş öle diyeyim..ama dr fazla bulmuyor kilomu..bebeğinkide normal haftasında hep..tatlı krizlerine giriyorum ama sabrediyorum az kaldı sonuçta..inşallah çıkmaz..çıksada korkma diyet verir en fazla..şekerli şeyler yeme..bal pekmez bile.ekmek 1 dilim hamurişi kızartma yok vs gibi şeyler var diyette...doğumdan sonra geçermiş..bi doğurayım ilk istediğim şey tatlı...1 kereliğine bile olsa..

bence bu sizin hamileliğinizin gidaşatı ile alakalı.benim ikizlerim var. erkan doğum yaptım.birakın normal doğumun adını anmayı epidurale bile izin vermedi doktorum.bebeklerin sağlıklı doğucandan bile şüpheliyiz dedi.genel anestezi ile oldu.bence önce gerçekten güvenebileceğiniz işinin ehli bir doktor bulmak ve sonrasında onunda mesleki tecrübe ve bilgisine inanmak.her doğum ayrı riskler taşır.önce bebeğin sağlıkla doğması.buna hangi yöntem uyuyorsa o en iyisi.

kızlar aldığınız kilolara takılmayın hepsi gidiyo ben geçen gün bi tv programında izledim hamilelelikde rejim yapan annelerin bebeklerinde obezite ihtimali çok yükseliyormuş.çünkü besine ihtiyaç duyan bebek gerekli besinleri alamadığından doğun aldığının tamamını depolama eğiliminde oluyormuş o nedenle kesinlikle rejim yapmayın.tabi abartmayın yeme işinide oda bebişe risk.ben hamileliğimde 10kg aldım oğlum 6 aylık oldu şimdi hepsini verdim ama vücut genişliyo

çok şükür şeker yüklemesi çok iyi çıktı.ama bebek gününden baya önde gidiyormuş doğum tarihini 1 ay öne aldı.artık doğum şekli kendiliğinden ortaya çıktı galiba.

ben kendi isteğimle sezaryen oldum ve önce Allahın izniyle, sonra da sevgili doktorumun maharetli elleriyle,Allah ondan razı olsun herşey mükemmel gitti ve sorunsuz bir ameliyat ve sonrasıydı.hastanede 1 gece kaldım ve ertesi gün evime gittim 1 hafta içinde tamamen iyileştim, duşumu aldım ve bebeğime konsantre oldum.. binlerce kez şükürler olsun..

kendi isteğinle sezeryen olunca yine çatı muayenesi yapılıyormu?

merhabalar, beni "normal de normal" diye diye sezeryandan korkuttular. 40. haftada suyum geldi ve önce sancım olmadığından ve açılma da olmadığından suni sancı çektim 2 saat.. herkes için ağrı farklı birşey tarif edilemez ama ben normal doğum yapamadım ve yapsaydım bebişime birşey olurdu kesin.. sancı çekmek çok zordu..2 saat sonra zaten bebek de aşağı inmedi ve gene açılma olmadı, sezeryan oldum.. 3 günde her işimi yapar oldum. biraz dikiş yerlerin acıyor o kadar.. normal doğum yapanlardan daha küçük bir karnım var (kiloluyum ama karnım küçüldü.) sanırım sezeyan için doktorunuzun gerçekten becerikli olması ve bünyenizin de sağlam olması gerekiyor.. sütüm de az değil... ne bileyim, ben normal doğum yapanlara hayret ediyorum, nasıl becermişler bravo.. çooook geniş ve çoooook rahat olmak lazım herhalde :uhm:

ya bu doğum sancısı nasıl bişey çok merak ediyorum.ama normal yapmayada cesaretim yok.karın ağrısı yada adet sancısı gibi bişeymi?

arkadaşlar bişey sorcam normal doğumda dikiş atılırken uyuşturuluyor mu dikiş atılırken ağrı acı hissediliyor mu?

arkadaşlar bişey sorcam normal doğumda dikiş atılırken uyuşturuluyor mu dikiş atılırken ağrı acı hissediliyor mu?
merhaba.kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.zaten bebeğini doğurduktan onu gördükten sonra hiç acın macın kalmıyor.hissediyorsun,ama inan acımıor.çabuk bitsinde bebeğimi koklyım diyorsun.

benim doktorum sezeryan bir seçim degildir dedi.
son ana kadar herşey normaldi ama sezeryan oldum.
bence kendinizi rahat birakın vücudunuz için en uygun olan, sizi en az sıkıntıya sokacak hangisi ise o olsun.
annelik kolay değil ama bebeğinzi görünce tüm sıkıntınızı unutacaksınız.
ben sezeryandan memnunum, normal doğum yapamazdım.
normal doğum yapanlar da memnun.

Hayırlısıyla ben ve benim gibi bebek bekleyenlerde bi atlatsak şu doğum olayını..ya kendi kendimi teselli ediyoru bitek senmi doğuruyosun diye ama olmuyo işte herkesin canı kendine kıymetli.kimisi gerçekten çok cesaretli.

Doğum yapan bayanlar şu doğum sancısının tarifi varmı?

Yelda canım kaç haftalıksın doğumun ne zaman??
Bende çok heyecan yapıyorum

tarifi yoğun bir bel ağrısı diye duydum been cidden ya nasıl bişey şu sancı??

ben sezaryanla doğum yaptım.preeklampsi yüzünden iki hafta önce doğum yapmak zorunda kaldım.
kendimde sezaryan istiyordum zaten.ilk sayfadaki arkadaşımız yarım insan oluyorsun filan demiş.
2.5 sene oldu hiçde öyle birşeyler hissetmedim.normal doğumdada o kadar dikişler oluyor.

sezaryanın olduğu gibi norml doğumunda yan etkileri var ama.
özellikle zor doğumlardan dolayı kadınlarda rahim sarkması, idrar kaçırma
rahimin aşırı genişlemesi vs.
herkes nasıl istiyorsa neye cesaret ediyorsa o doğum şeklini tercih etsin.....

yelda canım kaç haftalıksın doğumun ne zaman??
Bende çok heyecan yapıyorum

26 hafta 3 günlük.ama öğrendiğim ilk günden beri çok korkuyorum.sanırım seninde daha yeni.allah yardımcımız olsun

Yasemin galiba geriye kalanın 13 hafta...aynı haftalardayız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…