2.900du bebegimin kilosu. 40+5te dünyaya geldi. Ben hic hikaye dinlemedim, okumadım.Siz kac kilo dogurdunuz.doktorum bana gelisimi cok onde kilolu bir bebek olacak dedi.cok hikaye dinledim gebeligimde herkes bisey soyledi cok etkilendim ablamda onumde ornek olunca ne yapacagimi bilemedim.ama ablama sordugumda ise yine olsa okadar aciya sorasindaki durumlara bakmaz yine normal dogururdum diyor
Canim benim bebegim 30 günlük oldu bile :) Normal doğurdum ben,darısı senin başına olsun inşallah.Arkadaslar merhaba 30 haftalik gebeyim.normal dogumdan cok korkuyorum.sezaryan hic istemiyorum.her insan bir deil tabi bebegin kilosu o anki sartlara bagli degisiklik gosterir elbet ama ablam 4600 dogurdu yigenimi ve tam 19 saat sanciyla cok zor bi dogum oldu tabi sorasida cabasi dikis cok atildi ve toparlanmasi biraz uzun surdu.sizler ne onerirsiniz normal dogum tecrubesi olanlarda yazabilirlermi acaba.ufaktan basladi telaşi
Benim abimin eşi de 4500 doğurdu normal ve çok çabuk toparlandı ilk çocuktu. Demek istediğim hiç korkmayın herkes aynı şeyleri yasicak diye bişey yok her hamilelik özeldir . İlk doğumda kesisiz doğum yapanlar bile var.nasip ben riskli bi hamilelik gecirmeme rağmen normal doğum istiyorum inşallah nasip olurArkadaslar merhaba 30 haftalik gebeyim.normal dogumdan cok korkuyorum.sezaryan hic istemiyorum.her insan bir deil tabi bebegin kilosu o anki sartlara bagli degisiklik gosterir elbet ama ablam 4600 dogurdu yigenimi ve tam 19 saat sanciyla cok zor bi dogum oldu tabi sorasida cabasi dikis cok atildi ve toparlanmasi biraz uzun surdu.sizler ne onerirsiniz normal dogum tecrubesi olanlarda yazabilirlermi acaba.ufaktan basladi telaşi
Benimde ilk dogumum olacak.inanilmaz korkuyorum normal olsun istiyorum cunku kat kat dikisler beni daha cok korkutuyo.kendi kendime senaryolar yaziyorum:) ya normal dpgum sancilarim baslar ya bi aksilik olirda ojadar sancinin ustune doguramazsam beni sezeryana alirlarsa ne yaparim.ya pisman olup dayanamayacak acilar cekersem ya boyle olur soyle olursa diye:) sizin bebis kac kilo dogdu ve dogum anina kadar o sancilar gercekten dayanilamiyacak gibimiCanim benim bebegim 30 günlük oldu bile :) Normal doğurdum ben,darısı senin başına olsun inşallah.
Ben hamile kaldigim andan beri korkmaya baslamistim. O kadar kokuyordum ki normal dogum hikayelerinin icinden güzel olanlari okuyarak moral bulmaya calisiyordum.
Ağrı esigim düşük ve korkak bir insan olarak ben normal doğurduysam bütün kadınlar bunu basarabilir diye düşünuyorum. dogumun devlette olacaksa sana tercihini sormuyorlar ve normal dogurtmak icin tum imkanlari zorluyorlar. Özelde ise hastanin tercihine birakan bircok yer duydum.
Gelelim nasil dogurdum ?Cok korkmak gerekir mi ? :) . hic düşünme akışına bırak. Bak sana şöyle söyleyim dogurdum ve aci o anda bitti. Bir hafta sonra dogumu bile unuttum :) üstelik bir saat kadar aci çektim. herkesin dogum hikayesi tabiki farklıdır ama sana şunu soyleyim korkma ve güçlü ol. benim ilk dogumumdu bu arada. Sorun olursa cevaplarim.iyi dogumlar diliyorum❤
benimki 3300 dogdu. Ama Ona takılma arkadaşım 4150 gram doğurdu onun doğumu benimkinden daha kolay oldu Hem de ilk doğumuydu.Benimde ilk dogumum olacak.inanilmaz korkuyorum normal olsun istiyorum cunku kat kat dikisler beni daha cok korkutuyo.kendi kendime senaryolar yaziyorum:) ya normal dpgum sancilarim baslar ya bi aksilik olirda ojadar sancinin ustune doguramazsam beni sezeryana alirlarsa ne yaparim.ya pisman olup dayanamayacak acilar cekersem ya boyle olur soyle olursa diye:) sizin bebis kac kilo dogdu ve dogum anina kadar o sancilar gercekten dayanilamiyacak gibimi
bugün doktor kontrolüm vardı..bana bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum önermiyorum .3600 e kadar sınır benim için yoksa zorlamaya gerek yok dedi işinemi gelmedi bilmiyoruym.normal olursa kurban tatiline yakın oluyo çünkü herlde tatile gidecek:)benimki 3300 dogdu. Ama Ona takılma arkadaşım 4150 gram doğurdu onun doğumu benimkinden daha kolay oldu Hem de ilk doğumuydu.
ben sanci asamasini yasamadim canim.40 haftayi gecince yatis verdiler. Vajinal bir ilac koydular. Birkac saat Sonra bir anda kasilmalar basladi.gunduz 5 de yatisimi yaptılar.11 e kadar birseyim yoktu.Bebek 12.30 da doğdu Aniden ıkınma asamasina gectim yani :) 1 saat falan sürdü.Rabbime şükürler olsun . diyorum ya cok korkak bir insandim ama bosuna kaygılanmisim diyorum.Rabbim dayanma gücü veriyor. birde surekli sunu söyle.Benim dogumum cok kolay olacak hersey cok yolunda gidecek. Bu telkinleri kendine ver gercekten o zaman göreceksin ne kadar kolay oldugunu
3600 cok normalbugün doktor kontrolüm vardı..bana bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum önermiyorum .3600 e kadar sınır benim için yoksa zorlamaya gerek yok dedi işinemi gelmedi bilmiyoruym.normal olursa kurban tatiline yakın oluyo çünkü herlde tatile gidecek:)
rica ederim canim .Bu arada hurmanin faydasini gördüm ben.tavsiye ediyorumevt epuduralden yanaymış gibi geldi okadar anlattı çünkü.ama ben çok korkuyorum hamile kaldığım günden beri doğumun her türlüsü korkutuyo neden böyle bilmiyorum birinden güzel bişey duyunca çok rahatlıyorum ama sora tekrar başlıyo korkum.allahım hayırlısını versin.herşeyin hayırlısı.sanada teşşkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?