- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Epidural doğum devlet hastanelerinde yapılmıyormuş ben de devlet hastanezinde doğum yaptırmak istiyorum.Normal doğum okadar anlatildiği gibi bişey değil..hem artik epidural normal doğumlar var.. 3 bucuk ay önce yaptim Allaha şükür..boşuna korkutuyolar insanı.. sanki çok aşiri bir gazım varmiş gibiydi sanci.. okadar dayanilmicak bisey değil..
Bilmiyodum böyle bişeyi.. ama doğuma hazirlik egzersizleri felan var.. onlari yaparsiniz..Epidural doğum devlet hastanelerinde yapılmıyormuş ben de devlet hastanezinde doğum yaptırmak istiyorum.
Tam bunu yazmaya geldim :)Bundan 30-40 yıl önce insanlar nasıl doğum yapıyordu? Doktor yüzü görmeyen kadınlar kendi kendilerine, etraftakilerin ya da ebelerin yardımıyla sağlıkla doğuruyorlardı. Korkmayın bu kadar, bir terslik olmadığı sürece normal doğum en sağlıklısı.
İyi günler bayanlar.Sakarya da oturuyorum.21 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim.İlk gebeliğimi yaşıyorum. Normal doğumdan korkuyorum.Normal doğum korkumu nasıl yenebilirim?Normal doğum yapan bayanlar önerilerinize ihtiyacın var?
Hayatınızda hiç yaşamadığınız ve deneyimlemediginiz bir olaydan korkmanız biraz tuhaf değil mi?İyi günler bayanlar.Sakarya da oturuyorum.21 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim.İlk gebeliğimi yaşıyorum. Normal doğumdan korkuyorum.Normal doğum korkumu nasıl yenebilirim?Normal doğum yapan bayanlar önerilerinize ihtiyacın var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?